Cake factor is m. mælkechokolade
14 ispinde
Cremede og krydrede ispinde til sommervarmen.
Jeg har lavet en is bestående af kondenseret mælk, fløde og skyr der er med smag af cake factor og solbær.
Ispindene er overtrukket med cremen mælkechokolade.
Ingredienser
Is med Cake Factor
150 g skyr
150 g kondenseret mælk
1 tsk cake factor
0,5 tsk solbærstøv
1,5 dl piskefløde
Mælkechokoladeovertræk
400 g god mælkechokolade
2 spsk kokosolie
Pynt
chokoladekugler/karamelkugler
guldstøv
Fremgangsmåde Udskriv
cake factor is
Rør skyr og kondenseret mælk sammen med cake factor og solbærstøv. Pisk fløde til en let flødeskum og vend den i massen. Fordel massen i isformene og stik en ispind i hver. Stil dem på frys i minimum 3 timer eller til du skal bruge dem.
Mælkechokoladeovertræk
Smelt chokolade og kokosolie i en skål og hæld massen over i et højt glas eller kande. Befri isene fra formene og dyp dem i chokoladen.
Pynt
Dekorér ispindene med chokoladekugler og guldstøv.
Tips
Jeg har lavet disse is med mælkechokolade, men du kan også sagtens bruge en god mørk chokolade eller hvid chokolade.
Har du ikke lige netop denne form, kan du sagtens bruge en af mine andre By Ditte Julie flødebolleforme eller isforme, eller den du har derhjemme.
Opbevar ispindene på frys i op til 3 måneder.