Cake factor is m. mælkechokolade

14 ispinde

Cremede og krydrede ispinde til sommervarmen.

Jeg har lavet en is bestående af kondenseret mælk, fløde og skyr der er med smag af cake factor og solbær.

Ispindene er overtrukket med cremen mælkechokolade.

Ingredienser

Is med Cake Factor

150 g skyr
150 g kondenseret mælk
1 tsk cake factor
0,5 tsk solbærstøv
1,5 dl piskefløde

Mælkechokoladeovertræk

400 g god mælkechokolade
2 spsk kokosolie

Pynt

chokoladekugler/karamelkugler
guldstøv

Fremgangsmåde Udskriv

1
cake factor is

Rør skyr og kondenseret mælk sammen med cake factor og solbærstøv. Pisk fløde til en let flødeskum og vend den i massen. Fordel massen i isformene og stik en ispind i hver. Stil dem på frys i minimum 3 timer eller til du skal bruge dem.

2
Mælkechokoladeovertræk

Smelt chokolade og kokosolie i en skål og hæld massen over i et højt glas eller kande. Befri isene fra formene og dyp dem i chokoladen.

3
Pynt

Dekorér ispindene med chokoladekugler og guldstøv.

Tips

Jeg har lavet disse is med mælkechokolade, men du kan også sagtens bruge en god mørk chokolade eller hvid chokolade.

Har du ikke lige netop denne form, kan du sagtens bruge en af mine andre By Ditte Julie flødebolleforme eller isforme, eller den du har derhjemme.

Opbevar ispindene på frys i op til 3 måneder.