Chokoladebånd m. striber
Et chokoladebånd er en super fin finish på dit mesterværk! Hvis du ønsker et nyt udtryk eller at udfordre dig selv, så giv dig i kast med et chokoladebånd med striber.
Dette stribede chokoladebånd er til dig, der allerede mester et klassisk chokoladebånd og ønsker at udfordre dig selv og det klassiske udtryk. Jeg lover at guide dig gennem hele processen i denne how to video.
Du finder opskriften på hele lagkagen her.
Ingredienser
CHOKOLADEBÅND
150 g god ruby chokolade
pink støv
Fremgangsmåde Udskriv
CHOKOLADEBÅND
Klip et stykke kageplast, som passer til kagens omkreds og kagens højde + 0,5 cm. Temperér chokolade og del den i 2 portioner. Farv den ene portion med pink støv og smør den ud på kageplasten. Træk en By Ditte Julie kagespartel med riller igennem. Lad chokoladen sætte sig en smule. Hæld den “ikke” farvede chokolade ud over kageplasten. Glat den ud med en By Ditte Julie kagespartel (uden riller). Lad chokoladen sætte sig kort. Kom kageplasten omkring kagen og lad chokoladen sætte sig helt. Træk herefter kageplasten forsigtig af.