Chokoladedekoration med kakaosmør
Chokolade, chokoladetemperering, hjemmelavede chokolader, fyldte chokolader, chokoladeteknikker… og meget meget mere… er virkelig blevet en ny trend som optager mange og som mange er vildt dygtige til!
Nogle nørder det til de mindste detaljer, nogle køber sig fattige i udstyr og nogle vil bare gerne nyde en lækker chokolade. I denne video viser jeg dig, hvordan du med MEGET FÅ værktøjer kan lave fine, elegante og ekstravagante chokolader – helt selv og med udstyr som du sikkert allerede har liggende i forvejen.
Jeg håber du vil se med! Rigtig god fornøjelse.
Ingredienser
CHOKOLADESKALLER
20 g kakaosmør, neutralt
hvid, gul, orange og guld pulverfarve
300 g god mørk chokolade
Fremgangsmåde Udskriv
CHOKOLADESKALLER
Varm ca. halvdelen af kakaosmørret op og tilsæt hvid pulverfarve. Brug en pensel eller tandbørste til at sprøjte tilfældigt i en By Ditte Julie chokoladeform, påskeæg. Lad kakaosmørret sætte sig ved stuetemperatur. Tilsæt en smule mere kakaosmør og gul farve i skålen. Brug en pensel til male chokoladeskallerne. Lad endnu engang farven sætte sig. Tilsæt orange i skålen og brug penslen igen til at male skallerne. Brug en madpind eller en tandstik til at trække mønstre i chokoladeskallerne. Pensl med guldstøv i chokoladeskaller.
Temperér chokolade. Fyld den tempererede chokolade i formen og bank herefter overskydende chokolade ud af formen. Stil formen med chokoladeskallerne på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst. Fyld det fyld i du ønsker.