Dinosauræg

27 chokolader
Glutenfri

Klassiske påskeæg – eller dinosauræg – med en karamelmidte.

Disse fyldte chokolader med karamel er super nemme at lave men smager bestemt ikke mindre godt af den grund.

I midten er der en flydende, saltet karamel. Mums!

Ingredienser

Fyld

3 spsk dulce de luche
1 nip havsalt

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladeskaller

Smelt gult og grønt kakaosmør. Dup chokoladeskallerne med en grydesvamp dyppet i de to kakaosmør. Brug en tandstik til at trække mønstre i chokoladeskallerne. Pensl med guldstøv i chokoladeskaller. Smelt hvidt kakaosmør og pensl det ud i skallerne. Lad kakaosmørret sætte sig.

Temperér chokolade. Fyld den tempererede chokolade i formen og bank herefter overskydende chokolade ud af formen. Stil formen med chokoladeskallerne på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.

2
Fyld

Bland de to ingredienser og kom saltkaramellen på en sprøjtepose.

Kom saltkaramel i hver chokoladeskal. Luk chokoladerne med den overskydende chokolade. Skrab overfladen og stil dem på køl til chokoladen har sat sig. Bank dem herefter ud af formen.