Dinosauræg
27 chokolader
Glutenfri
Klassiske påskeæg – eller dinosauræg – med en karamelmidte.
Disse fyldte chokolader med karamel er super nemme at lave men smager bestemt ikke mindre godt af den grund.
I midten er der en flydende, saltet karamel. Mums!
Ingredienser
Chokoladeskaller
Fyld
3 spsk dulce de luche
1 nip havsalt
Fremgangsmåde Udskriv
Chokoladeskaller
Smelt gult og grønt kakaosmør. Dup chokoladeskallerne med en grydesvamp dyppet i de to kakaosmør. Brug en tandstik til at trække mønstre i chokoladeskallerne. Pensl med guldstøv i chokoladeskaller. Smelt hvidt kakaosmør og pensl det ud i skallerne. Lad kakaosmørret sætte sig.
Temperér chokolade. Fyld den tempererede chokolade i formen og bank herefter overskydende chokolade ud af formen. Stil formen med chokoladeskallerne på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.
Fyld
Bland de to ingredienser og kom saltkaramellen på en sprøjtepose.
Kom saltkaramel i hver chokoladeskal. Luk chokoladerne med den overskydende chokolade. Skrab overfladen og stil dem på køl til chokoladen har sat sig. Bank dem herefter ud af formen.