Flødeboller

Har du lyst til at lave dine egne flødeboller? Måske har du ikke turde tage udfordringen op med klassiskeren med det lette skum overtrukket med chokolade? Har viser jeg dig teknikkerne bag.

Jeg har brugt denne opskrift på julede flødeboller, hvor der gemmer sig en flydende overraskelse i midten af skummet.

Teknikken vi gennemgår i denne how to video er den klassiske flødebolle-teknik, så du kan bruge den uanset hvilke smage, du ønsker i dine flødeboller. Disse er med kirsebær og karamel, men kunne også være en klassisk vaniljeskum, mørk chokolade og marcipanbunde.

Fremgangsmåde Udskriv

1
SAMLING

Kom skummen op i en sprøjtepose med en stor, rund, glat tylle. Sprøjt skummet ud på bundene. Stil dem på køl.

Temperer chokolade og kom op i en høj kande eller glas. Dyb flødebollerne heri. Stil dem på køl.