Fyldte chokolader m. citron og hasselnød

21 chokolader
Glutenfri

Endnu en hjemmelavet fyldt chokolade-opskrift.

Disse fyldte chokolader er med lemoncurd og hele hasselnødder. Det er en herlig kombination mellem den syrlige citron og den søde hasselnød.

Ingredienser

Chokoladeskaller

400 g god hvid chokolade
lys gul kakaosmør

Fyld

3 spsk færdiglavet lemoncurd, eller lav den selv som her
21 hasselnødder

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladeskaller

Temperér chokolade og indfarv med kakaosmør fra Power Flower.

Fyld en chokoladeform fra By Ditte Julie (praline) med tempereret chokolade og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen og stil den på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.

2
Fyld

Kom lemoncurd på en sprøjtepose. Kom lemoncurd i hver chokoladeskal og placér en hel hasselnød i hver. Luk chokoladerne med den overskydende chokolade. Skrab overfladen og stil dem på køl til chokoladen har sat sig. Bank dem herefter ud af formen.

Tips

Du kan bruge hvilke som helst af mine By Ditte Julie chokoladeforme, så du får lige præcis den form på dine chokolader, som du ønsker.

Chokoladetemperering kan være lidt af en udfordring, og vi vil jo alle sammen gerne opnå en flot blank chokolade med et godt knæk. I videoen her, viser jeg, hvordan du tempererer hvid chokolade i en mikrobølgeovn.