Hindbær marcipanbrød

9 stykker
Glutenfri

Elegante, hjemmelavede marcipanbrød ala Ditte Julie.

Lyserøde marcipanbrød med hindbærstøv, friske hindbær og frysetørrede hindbærstykker – så der er altså skruet op for sommerfornemmelserne her.

Ingredienser

CHOKOLADESKALLER
Fyld

120 g ren rå marcipan
60 g flormelis
2 tsk hindbærstøv
15 g æggehvide
1 tsk frysetørrede hindbærstykker
1 nip havsalt

Marengs toppe

50 g æggehvider
50 g hvidt sukker
50 g flormelis
friske hindbær
rød skovsyre

Fremgangsmåde Udskriv

1
CHOKOLADESKALLER

Temperér chokolade. Fyld den tempererede chokolade i små silikoneforme fra By Ditte Julie og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen og stil den på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke marcipanbrødene med til sidst.

2
MarcipanFyld

Ælt alle ingredienser sammen og fordel massen i chokoladeskallerne. Luk med overskydende chokolade. Skrab formen så du undgår fødder. Stil formen på frys til chokoladen har sat sig. Befri dem ud af formen.

3
Marengs toppe

Pisk æggehvider skummende og tilsæt sukker lidt ad gangen. Pisk massen til en luftig marengs. Sigt flormelis i marengsen og vend forsigtigt sammen. Kom på en sprøjtepose med en By Ditte Julie tylle.

Afsæt en top på hver og pynt med friske bær og skovsyre.