




Hindbær marcipanbrød
9 stykker
Glutenfri
Elegante, hjemmelavede marcipanbrød ala Ditte Julie.
Lyserøde marcipanbrød med hindbærstøv, friske hindbær og frysetørrede hindbærstykker – så der er altså skruet op for sommerfornemmelserne her.
Ingredienser
CHOKOLADESKALLER
150 g god hvid chokolade
lyserød kakaosmør
Fyld
120 g ren rå marcipan
60 g flormelis
2 tsk hindbærstøv
15 g æggehvide
1 tsk frysetørrede hindbærstykker
1 nip havsalt
Marengs toppe
50 g æggehvider
50 g hvidt sukker
50 g flormelis
friske hindbær
rød skovsyre
Fremgangsmåde Udskriv
CHOKOLADESKALLER
Temperér chokolade. Fyld den tempererede chokolade i små silikoneforme fra By Ditte Julie og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen og stil den på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke marcipanbrødene med til sidst.
MarcipanFyld
Ælt alle ingredienser sammen og fordel massen i chokoladeskallerne. Luk med overskydende chokolade. Skrab formen så du undgår fødder. Stil formen på frys til chokoladen har sat sig. Befri dem ud af formen.
Marengs toppe
Pisk æggehvider skummende og tilsæt sukker lidt ad gangen. Pisk massen til en luftig marengs. Sigt flormelis i marengsen og vend forsigtigt sammen. Kom på en sprøjtepose med en By Ditte Julie tylle.
Afsæt en top på hver og pynt med friske bær og skovsyre.