Hjemmelavede Kinder-Maxi barer

10 barer
Glutenfri

Jeg elsker en god chokoladebar. Til børnefødselsdagen, til kaffen, til eftermiddagshyggen. 

De her barer smager af vaskeægte Kinder-Maxi – bare med en rigtig GOD mælkechokolade. De smager magisk!

Ingredienser

Chokoladeskaller

10 g kakaosmør, neutral
guldstøv
400 g god mælkechokolade

Mælkeganache

150 g god hvid chokolade
45 g kokosolie
120 g kondenseret mælk

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladeskaller

Puds en By Ditte Julie chokoladeform med små barer grundigt med vat. Se evt. denne video, hvor jeg viser hvordan og forklarer hvorfor.

Temperér neutralt kakaosmør og indfarv med guld. Sprøjt tilfældigt ved hjælp af en tandbørste i en chokoladeform.

Temperér chokolade og fyld i formen. Bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen og stil den på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.

2
Mælkeganache

Varm forsigtigt alle tre ingredienser op. Varm dem enten op over vandbad eller i en mikrobølgeovn. Gør du det i en mikrobølgeovn er det vigtigt, at du tager skålen ud og rører godt i blandingen. Rør indtil massen er helt homogen. Kom ganachen på en sprøjtepose og lad køle.

Fyld ganache i hver skal og luk med overskydende chokolade. Skrab formen så du undgår fødder på chokoladerne. Stil formen på frys til chokoladen har sat sig. Bank dem ud af formen.