Konfekt trøffel med kirsebær og ruby
20 kugler
Disse konfekt kugler er helt geniale. De smager himmelsk, men er samtidig blot lavet af kagerester, som du undgår at smide ud.
Jeg har brugt overskydende browniekage i kombination af rester fra en kirsebærcreme.
Jeg synes det er en skøn måde at bruge rester på, for hvem elsker ikke en god trøffelkugle?
Ingredienser
Konfekt trøffel med kirsebær og ruby
300-400 g overskydende kage fra Glutenfri julebrownie med kirsebær (JUL-kagen) eller andre kagerester
1 spsk kirsebær/portvinscreme fra Fyldte chokolader med kirsebær, portvin og ruby
100 g god ruby chokolade
1 tsk pinkstøv
Fremgangsmåde Udskriv
Samling
Ælt kagerester og creme sammen og tril 20 mellemstore trøffelkugler. Temperér chokolade og kom lidt chokolade i hænderne og tril trøffel kuglerne heri. Gentag gerne 2-3 gange så overfladen bliver dækket og bliver let rug i overfladen.
Kom støv op i en pose og kom et par trøffelkugler heri og ryst forsigtigt. Gentag med alle kuglerne.