Krydret squashkage med nødder

8-10 personer

Har du brug for en lækker, nem og klassisk hverdagskage? Så er denne lige noget for dig.

En krydret squashkage er perfekt til hverdagen eller til en klassenstime. Min udgave er lavet på cake factor, marcipan, hasselnødder, mandler, pistacienødder og selvfølgelig squash.

På toppen har jeg smurt en klassisk vaniljeostecreme.

Ingredienser

Krydret squashkage

4 æg, M/L
200 g lyst rørsukker
100 g brun farin
2,5 dl solsikkeolie
250 g kage hvedemel
1,5 tsk cake factor 
1 tsk, bagepulver
1 squash, revet
75 g ren rå marcipan
50 g hasselnødder
50 g mandler
25 g grønne pistacienødder

Frosting

200 g smør, blødt
200 g flormelis
1 tsk vaniljepasta
200 g flødeost

I øvrigt

squash
spiselige blomster
grønne pistacienødder

Fremgangsmåde Udskriv

1
Krydret squashkage

Pisk æg, rørsukker og brun farin sammen til en luftig og lys masse. Pisk solsikkeolie i æggemassen lidt efter lidt. Sigt alle de tørre ingredienser i æggeblandingen og vend det forsigtigt sammen. Riv squash og vend den i dejen sammen med revet marcipan. Hak nødder groft og vend i dejen. Hæld dejen op i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 175 grader varmluft i ca. 60-70 minutter. Lad kagen køle af i formen.

2
Frosting

Pisk smør, flormelis og vaniljepasta til en hvid og luftig masse. Rør flødeosten i smørblandingen.

3
I øvrigt

Smør frosting på kagen og top med revet squash, pistacienødder og spiselige blomster.