Påske citronæg
32 påskeæg
Ingredienser
Chokoladeskaller
400 g god hvid chokolade
gul og orange kakaosmør
Fremgangsmåde Udskriv
Chokoladeskaller
Varm kakaosmør op. Dyp en vatpind i hver kakaosmør og dup tilfældigt med de to farver i en chokoladeform.
Fyld skallerne med tempereret chokolade og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen og stil den på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.
Fyld
Kom lemoncurd på en sprøjtepose. Ælt marcipan med salt. Udrul marcipanen og udstik cirkler med en By Ditte Julie udstikker (2 cm i diameter). Pres dem let ovale så de passer til chokoladeformen.
Kom lemoncurd i hver chokoladeskal og placér et stykke marcipan i hver. Luk chokoladerne med den overskydende chokolade. Skrab overfladen og stil dem på køl til chokoladen har sat sig. Bank dem herefter ud af formen.