Påske citronæg

32 påskeæg

Ingredienser

Chokoladeskaller

400 g god hvid chokolade
gul og orange kakaosmør

Fyld

3 spsk færdiglavet lemoncurd, eller lav den selv som her
40 g ren rå marcipan
1 nip havsalt

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladeskaller

Varm kakaosmør op. Dyp en vatpind i hver kakaosmør og dup tilfældigt med de to farver i en chokoladeform.

Fyld skallerne med tempereret chokolade og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen og stil den på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.

2
Fyld

Kom lemoncurd på en sprøjtepose. Ælt marcipan med salt. Udrul marcipanen og udstik cirkler med en By Ditte Julie udstikker (2 cm i diameter). Pres dem let ovale så de passer til chokoladeformen.

Kom lemoncurd i hver chokoladeskal og placér et stykke marcipan i hver. Luk chokoladerne med den overskydende chokolade. Skrab overfladen og stil dem på køl til chokoladen har sat sig. Bank dem herefter ud af formen.