Påskeæg med passionsfrugtganache

32 CHOKOLADER
GLUTENFRI

Smukke, gule påskeæg til påskens frokostborde.

Lav dine egne imponerende chokoladeæg til påsken – her er der æg med smukt gult fyld af passionsfrugt.

Lav halve chokoladeæg som jeg har gjort her, eller sæt to halve sammen til et helt hjemmelavet chokoladeæg, som jeg har gjort her.

Ingredienser

CHOKOLADESKALLER

300 g god hvid chokolade
gul kakaosmør

Passionsfrugtganache

70 g passionsfrugtpuré
¼ citron, saften heraf
170 g god hvid chokolade

Fremgangsmåde Udskriv

1
CHOKOLADESKALLER

Puds en en By Ditte Julie chokoladeform, påskeæg grundigt med vat. Se evt. denne video, hvor jeg viser hvordan og forklarer hvorfor.

Temperér chokolade og indfarv med gul. Fyld chokoladen i formen og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen og stil den på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.

2
Passionsfrugtganache

Hak chokolade og kom en høj skål. Varm puré og citronsaft op til lige under kogepunktet og hæld over chokoladen. Rør forsigtigt ganachen glat og homogen. Brug evt. en stavblender. Kom ganachen på en sprøjtepose og læg den på køl.

Fyld passionfrugtganache i chokoladeskallerne. Luk chokoladerne med den overskydende chokolade.

Stil chokoladerne på køl og bank dem herefter ud af formen.