Sådan laver du chokoladeovertræk til din bund
1 overtræk
Jeg elsker at eksperimentere og afprøve nye teknikker. Senest har jeg kastet mig over at bage bunde i min runde indsatsform fra By Ditte Julie og overtrække den med chokolade.
Så hvis I har lyst til at kaste jer over det samme, så skal I se med her i denne how to-video.
Jeg har selv brugt teknikken i denne påskekage med også i denne Gateau Marcel.
Ingredienser
Chokoladeovertræk
150 g god hvid chokolade
gul pulverfarver
Fremgangsmåde Udskriv
Chokoladeovertræk
Temperér chokolade og hæld i en rund indsatsform fra By Ditte Julie (18,5 cm i diameter). Cirkulér chokoladen rundt i formen. Sæt formen på frys til chokoladen har sat sig. Befri bunden og placér den i formen med chokoladeskallen. Luk evt. skallen tæt til bunden med lidt ekstra chokolade. Stil den på frys kort til chokoladen har sat sig. Befri bunden fra formen og placér den på et serveringsfad.