Teknikken bag snurrer

Den eneste forskel på en kanelsnurre og en kanelsnegl er teknikken bag, hvordan den er samlet og drejet. Vil du imponere dine gæster med de velkendte snurrer? Her får du mine tips til en saftig og lækker snurre, hvor al remoncen ikke løber ud på bagepladen – for det er jo synd og skam.

Find hele opskriften på kanelsnurrer her.

Fremgangsmåde Udskriv

1

Udrul dejen ud (40 x 60 cm) på et bord let drysset med mel. Smør remonce ud på hele dejen og drys revet marcipan ud jævnt. Fold hver side ind over midten, så dejen ligger i 3 lag. Pres let de 3 lag sammen med hænderne. Skær dejen ud i ca. 2 cm brede strimler og tvist dem. Bind en lille “knude” og placér dem på en bageplade beklædt med en bagemåtte fra By Ditte Julie eller bagepapir.

Lad dem efterhæve i 30 min. Pensl snurrerne med et sammenpisket æg. Bag dem i ovnen på 200 grader varmluft i ca. 15-18 minutter. Nyd snurrerne lune, eller lad dem køle af på en bagerist.