Grøn smoothie, som smager himmelsk

Reklame Raunsborg

Januar har ramt os med alt, hvad der dertil hører af sundhedsidéer, slankekure og gode intentioner om sundere livsstil. Okay, det er selvfølgelig ikke alle, der følger med på sundhedsbølgen, undertegnede her synes eksempelvis, at det kan være lidt overdrevet og påtaget. Men de gode intentioner kan jeg egentlig godt lide – hvis man tager dem i små steps, vel at mærke. Jeg tror ikke på, at man kan ændre alt i ens liv, bare fordi at kalenderen viser 1. januar. Jeg tror på, at man selvfølgelig kan ændre det, man vil, hvis man tager det i små trin ad gangen. Så kan det godt ende med at blive en stor ændring, men hvis man sætter sig for at ændre alt på én gang, bliver det bare uoverskueligt, og man har meget større tendens til at give op.

Det holistiske syn på sundhed

Sundhed kommer i mange former, farver og størrelser. Jeg har (ligesom de fleste andre, er jeg overbevist om) et grundlæggende ønske om, at være mit sunde(ste) jeg. Det er ikke fordi, jeg som sådan har et nytårsforsæt, men jeg vil gerne øve mig i, at blive bedre til at forkæle mig selv. Både fysisk og psykisk. Forkælelse er nemlig også lig med sundhed for mig. At være i balance både fysisk og psykisk. Og jeg ved selvfølgelig godt, at man ikke kan være i 100% zen 24/7 alle dage i året – alle har deres at kæmpe med (stort og småt og i perioder) – men overordnet glad og tilfreds. Der er jeg godt på vej hen imod efterhånden, og det vil jeg blive ved med at stile imod.

Forkælelse er et individuelt og det, der er forkælelse for mig, er ikke nødvendigvis forkælelse for dig – og omvendt. For mig er det helt sikkert øjeblikke med børnene, veninderne, familie eller god mad og løb, der batter på livsglædeskalaen. Det er nemlig forkælelse – og sundhed – for mig.

“Ditte spiser du selv al den kage, du laver?”

Jeg modtager virkelig tit ovenstående spørgsmål. Ofte kommer der efterfølgende spørgsmål eller konstateringer “Hvordan kan du være så slank?”, “Hvor er du heldig” osv. Hertil ville det korte svar være “JA, det gør jeg”, men der er selvfølgelig et men og lidt mere at kommentere på.

Den faste læser/følger på IG vil vide, at jeg ikke alle dage har haft den krop, jeg har i dag. Den har jeg kæmpet for, og det gør jeg delvist stadig. Det har jeg også skrevet et par blogindlæg om, som du kan læse HER og HER. Som barn vejede jeg altid 7-10 kilo for meget og var ret buttet/hvalpet. Alle dage har jeg haft store kinder (som jeg elsker) og et rundt hoved. Jeg har lange ben, lille overkrop og en lidt firkantet krop. Når jeg tager på, har jeg tendens til at få æble-form.

Jeg ved, at jeg tager på af blot at kigge på kagen, slikket eller alt det usunde, sådan har det nemlig altid været. Efter jeg er blevet mor og måske i virkeligheden selvstændig, hvor jeg ikke længere sidder ned dagen lang på kontor, trods jeg dengang trænede ca. 10 timer om ugen, så har min krop godt af at stå meget op og holde min forbrænding igang. Og så spiser jeg meget varieret. Jeg spiser sundt, særligt de dage der er meget bagning i studiet, for JA, jeg spiser alt det, jeg selv laver. Jeg spiser naturligvis ikke hele dagen, hvilket I heller ikke gør. 😉 Og nej, jeg er ikke heldig. Jeg skal tænke mig om, og tænke over min mad. Men det vil jeg helst ikke, og derfor husker jeg at løbe, stå op i løbet af dagen og tager gerne cyklen rundt.

Men tilbage til sundhed, så er det ikke kagerne du tager på af, men derimod alt det andet. Kagerne giver dig forhåbentlig en form for lykke indeni, kagelykke 😉 Det ene stykke kage er ikke det, som gør det. Det tror jeg ikke på.

På det seneste er jeg begyndt at spise/drikke en masse grønne smoothies. De er med i min balancerede kost, hvor der både er plads til det sunde og det søde. Denne grønne smoothie smager himmelsk, og så er den stjernesund. Ikke nok med, at den er propfyldt med grøntsager, så har jeg også tilføjet Raunsborgs kosttilskud Skin Glow.

Skin Glow er en hudplejekapsel, som tilfører huden næringsstoffer indefra. Brændenælde hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb, samtidig med at birkeblade bidrager til normal lever-, nyre- og tarmfunktion. Indeholder Vitamin E som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og vitamin A, som hjælper til vedligeholdelse af normal hud.

Når min trætte vinterhud skal forkæles, er det med Raunsborgs Face Mask. Det er en super lækker, plejende og fugtgivende ansigtsmaske, der afhjælper træt og tør hud i ansigtet. Den gør huden blødere og mere smidig grundet indholdet af shea smør og olivenolie. Ansigtsmasken indeholder, udover olivenolie, andre vegetabilske olier, som beskytter huden mod frie radikaler og virker blødgørende. Ekstrakt fra lind har en antiinflammatorisk effekt, mens hvedeprotein hjælper huden med at holde på fugtigheden — og ekstrakter fra multebær har en beroligende effekt. Agurkeekstrakter tilfører mineraler og vitaminer til huden, der udsætter hudens tegn på aldring.

Kombinerer du kosttilskuddet Skin Glow (måske ovenikøbet i en smoothie/greenie) med Face Masken, plejer du huden både indefra og udefra, hvilket er den allermest effektive metode, og én jeg selv har haft stor glæde af i forhold til min egen hud.

Lige nu holder Raunsborg endda udsalg, så der er gode penge at spare på både Skin Glow og Face Mask.

Grøn smoothie

til 2-3 portioner

GRØN SMOOTHIE
150 g frisk ananas
2 store håndfulde spinat
1 banan
1 avokado
1 citron, saft af
2 dl vand
1 spsk olie (neutral)
2 kapsler Skin Glow, Raunsborg

Blend alt i en blender. Herefter kan det drikkes eller kommes i skåle og nydes med nedenstående topping.

TOPPING
kokosflager
hampefrø
morgenmadsknas

RABATKODE til dig

Lige nu og de næste par dage – frem til 16. januar får du 30 % med rabatkoden “ditte30”. Så du selv kan få lov at prøve de lækre produkter.

DEL
VISSKJUL Kommentarer (6)
    1. På pakken står: “bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn.” Så jeg vil mene, at man godt kan tage det, når man ammer, men jeg vil altid råde til at spørge lægen til råds 🙂

  1. Hej Ditte,

    Ved du, hvad forskellen på deres Skin glow og Skin perfection er? Tænker mht. formål med dem 🙂

    1. Så vidt jeg har forstået, er skin perfection lidt mere anti-age, hvor skin glow også hjælper til “udrensning” af affaldsstoffer, så huden kan have glød. Giver det mening? Men hvis du vil have et mere nuanceret svar, skal du undersøge på Raunsborg.dk 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.