Chokoladebrud

3 barer
Glutenfri
Sukkerfri

Verdens nemmeste (og lækreste) snack til eftermiddagens kop kaffe.

Jeg har brugt en god mørk chokolade på hele 80%, men mindre kan altså også sagtens bruges, hvis det bliver for bittert.

Ingredienser

Fyld

80 g valnødder
1 spsk bee pollen
1 spsk frysetørrede hindbærstykker
1 spsk kokosflager
1 spsk kakaonibs

Chokolade

200 g mørk chokolade, 80%

Fremgangsmåde Udskriv

1
Fyld

Hak nødder. Bland alle ingredienser godt sammen.

2
Chokolade

Temperér chokolade. Hæld chokoladen i en By Ditte Julie chokoladeform, barer med bobler. Bank/ryst chokolade godt rundt i hele formen. Lad chokoladen sætte sig kort.

Fordel fyldet i barerne mens chokoladen stadig er blød. Pres let fyldet ned i chokoladen. Kom fomen på frys og lad chokoladen sætte sig helt. Befri fra formen.

Tips

Tøm dine skabe og brug det fyld du alligevel har derhjemme – det er kun fantasien der sætter grænser.