



Chokoladebrud
3 barer
Glutenfri
Sukkerfri
Verdens nemmeste (og lækreste) snack til eftermiddagens kop kaffe.
Jeg har brugt en god mørk chokolade på hele 80%, men mindre kan altså også sagtens bruges, hvis det bliver for bittert.
Ingredienser
Fyld
80 g valnødder
1 spsk bee pollen
1 spsk frysetørrede hindbærstykker
1 spsk kokosflager
1 spsk kakaonibs
Chokolade
200 g mørk chokolade, 80%
Fremgangsmåde Udskriv
Fyld
Hak nødder. Bland alle ingredienser godt sammen.
Chokolade
Temperér chokolade. Hæld chokoladen i en By Ditte Julie chokoladeform, barer med bobler. Bank/ryst chokolade godt rundt i hele formen. Lad chokoladen sætte sig kort.
Fordel fyldet i barerne mens chokoladen stadig er blød. Pres let fyldet ned i chokoladen. Kom fomen på frys og lad chokoladen sætte sig helt. Befri fra formen.
Tips
Tøm dine skabe og brug det fyld du alligevel har derhjemme – det er kun fantasien der sætter grænser.