Snebolde

20 snebolde
Glutenfri

For mig kan det simpelthent ikke være december måned uden, at der sniger sig en snebold eller to indenbords.

Opskriften på disse hjemmelavede julesnebolde er med et tvist af den lækreste mandelnougat i midten.

Ingredienser

SNEBOLDE

35 g mandelnougat
200 g ren rå marcipan
75 g god mælkechokolade
100 g god hvid chokolade
100 g kokosmel

Fremgangsmåde Udskriv

1
SNEBOLDE

Kom nougat på frys i 30-60 minutter. Del marcipan i 20 lige store kugler. Skær nougat i 20 små kvadrater. Tril kugler af marcipan og tryk dem flade i håndfladen. Placér en kvadrat nougat i hver og luk marcipanen omkring nougaten. Stil kuglerne på frys inden de trilles i chokolade, så chokoladen har lettere ved at sætte sig. 

Temperér mælkechokolade og tril alle kuglerne heri. Stil kuglerne på frys igen. 

Temperér hvid chokolade og tril alle kuglerne heri en gang. Tril alle kuglerne endnu engang og tril hver kugle direkte i kokosmel.