Rabatkode til Mieux.dk // Efterårstøj

Skærmbillede 2017-10-04 kl. 19.40.00

Sponsoreret af Mieux.dk

Som I ved har jeg et samarbejde med Mieux.dk, som er en online webshop med de fineste tøj! Jeg elsker deres tøj og ikke mindst vores samarbejde, da jeg endnu engang kan glæde jer med en rabatkode på hele 15 % på en masse lækkert efterårstøj!

De fineste efterårs ting er landet på webshoppen. Jeg har fået lidt af det hjem (har selv valgt det – så meget min stil)! Elsker det allerede, særligt mine nye læder bukser fra Y.A.S, og ikke mindste mine jeans fra INVY og Selected Femme – så lækre og elastiske!!! TOP

I kan shoppe med rabatkoden ditte helt frem til 1. november. I får 15 % ved brug af rabatkoden ditte.

GOD SHOPPING !!

PS. I kan godt begynde at glæde jer, for i slutningen af denne måned holder Mieux.dk og jeg er skønt aften event, med lækre kager, bobler, bøger og TØJ. Nærmere info følger. 😀

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (6)
  1. Hvor er dine super fede røde stilletter og læderbukser/leggings fra (nederste billede) ??

  2. Hej Ditte er vild med sin stil. Det billede hvor du har en sort blonde blusen med lange ærmer og en grå sweatshirt udover hvad hedder mærkerne??

  3. Den grønne strik på billede 4 (den hvor du står med mobilen foran en hvid skænk) hvilket mærke er det kan nemlig ikke lige finde den og den er mega fin ???

  4. Hej Ditte
    Ved ikke om du allerede har skrevet det tidligere men du har en strik på i farve blå/grå? Jeg kan ikke finde den på hjemmeside som du refererer til. Hvad mærke er det?
    Vh Karen

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.