Rabatkode til bogen “Sjove fester for børn”

skaermbillede-2016-11-28-kl-13-19-10Som I alle ved, er jeg utrolig tæt med Annemette Voss og ikke mindst holder jeg umådelig meget af hende som min veninde og som min samarbejdspartner, men hun er også en HOT mama, som har kastet sig ud i at lave en ny bog sammen med Sif Meincke. Bogen hedder “Sjove fester for børn”, som er en bog for børnefamilier.

“Sjove fester for børn” er;

“Vi vil alle sammen gøre alt det bedste for vores højtelskede børn. Men hverdagen presser tit så meget på, at vi når det kommer
 til stykket, alligevel ikke orker den superheltefest som lillebror ønskede sig at holde. Eller når middagsselskabet med vores venner skal forberedes, så er der ikke overskud til at gøre det helt store ud af børnebordet til denne middag. Men det har vi nu løst for dig! For med denne bog, kan du nemt holde hele fester eller plukke noget nemt og skønt til borddækningen eller maden uden at tiden løber fra dig, og du bagefter ligger blå i hovedet og halser. 

DET ER NEMT! OG DET ER FORHOLDSVIS HURTIGT AT LAVE! SÅ FRA NU AF, KAN DINE BØRN GLÆDE SIG LIGE SÅ MEGET SOM JER, TIL FESTER OG MIDDAGE.”

Jeg synes virkelig det er en fin, sjov og gennemført bog – som kan inspirere og hjælpe dig til at skabe en masse fantastiske fester!! Karla (min datter) elsker at sidde og kigge i den og fortæller også lystigt om ting hun gerne vil have moren her kreerer 🙂

Jeg er så heldig, at have fået en rabatkode til jer!! Perfekt julegave til børnefamilier! Køb bogen hos Annemette, og brug RabatkodeN SHOP50 – og få en signeret udgave sendt til dig.

Normalpris 300,-
nu: 250 kr inkl forsendelse…

GLÆDELIG JUL!!!

skaermbillede-2016-11-28-kl-13-19-18 skaermbillede-2016-11-28-kl-13-20-36 skaermbillede-2016-11-28-kl-13-21-07

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.