HJÆLP…. Søger musik/band til vores bryllup

Skærmbillede 2017-01-30 kl. 09.39.29Vi har sådan brug for jeres hjælp. Er der nogle af jer, som kender til et godt band (cover band), som kan sparke en fest igang. Sådan rigtigt – sådan så alle kaster sig ud på dansegulvet og får sat gang i en FEST! Det kan også være en god DJ samt et kortere indslag af musik/en sanger, som kan underholde/synge i 30-60 min.

Noget af det vigtigste for os ved vores bryllup er klart festen og hele hyggen omkring en ægte fest. Derfor er musikken en vigtig del. Det er derfor så dejligt at høre jeres erfarringer eller anbefalinger. Det er nu en gang det bedste 😉

Smid derfor gerne en kommentar med ideer eller link til band/DJ/sangere mv. Siger lige på forhånd TAK!!!

Skærmbillede 2017-01-30 kl. 09.40.40

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (53)
 1. Hej Ditte.
  Vi havde det bedste vand, til vores bryllup i maj 2016, Evolving E!!
  Det er nogle rigtig friske fyre, de spiller alt! Der sad to under middagen, en sang og en anden spillede til… Det ene nummer mere fantastisk end det andet.
  Da de senere spillede op til dans, var det om muligt endnu bedre… De får de varmeste anbefalinger herfra og alle gæster var enige om at de er fantastiske.
  Mvh Ulla

 2. Svaret er enkelt – Søren Okholm! Han er for god.. Prøv og se ham på YouTube “aldrig undvære dig” er en indspilning som jeg fik ham til at lave til min mand på vores bryllupsdag.. Vm

 3. Jeg vil helt klart anbefale Joanna Band! Har hørt dem flere gange til diverse fester (bryllup, firmafester, julefrokoster mm) og kræmmermarkeder! De formår altid at sætte gang i en fest, med alle de gode ganle klassikere. (Og også lidt nyt ind imellem)
  De er et 5 mand og spiller live musik. De har spillet sammen i mange år, og det kan mærkes på dynamikken. Det gør virkelig også noget ved stemningen at musikken er live! Se evt deres repetoire på http://joannaband.dk/repertoire.html eller find deres side på Facebook! De er helt klart anbefalelsesværdige!????????

 4. Hej Ditte. Jeg skriver for min kæreste (der ik liiige læser med her?) der er musiker og har spillet til bryllupper i over 10 år. Han og dem han spiller med er profesionelle og spiller også i tv-shows ( f.eks. X-faktor, Voice Junior). Skriv på mail hvis det har interesse 🙂
  Kh
  Ditte

 5. Vi havde Beat Club Brothers fra Aarhus til at spille til vores bryllup. De spiller i hele landet. De var sindssygt gode og der var gang i dansegulvet fra start til slut. I kan se og høre mere her https://bandportalen.dk/beat-club-brothers/. De spiller alt muligt forskelligt – Medina, Tim Christensen, Coldplay, Justin Timberlake, Beatles, TV2, George Michael og helt gamle hits. Og de gør det godt!!
  God jagt!

 6. Hejsa Ditte
  Jeg syntes at sangeren Christopher gør et skide godt arbejde
  P.s jeg elsker dig, dine videoer og din helt og aldeles fantastiske familie

 7. Takecover – et rigtig godt coverband, som spiller både danske og engelske, nye og gamle sange. Svært at stå stille til??

 8. Jeg kan varmt anbefale Devotion!!! Vi hørte dem selv til et bryllup i 2013, og forelskede os. Derfor brugte vi dem selv da vi blev gift i 2015 ? De har en Facebook side, og en hjemmeside hvor der ligger forskellige videoer og lydklip I kan høre.
  Man booker alt lige fra 2 til 5 personer, afhængigt af hvor mange instrumenter man vil have med. Man kan også vælge flere sangerinder (vi valgte Christina – hun har en engels stemme). De kom og spillede fra kl 18, under middagen, og helt til kl 1.30. Og det kostede ikke engang det hvide ud af øjnene ??

  Fantastisk band, stemmer og evner på instrumenter – giv dem en chance, det vil I med garanti ikke fortryde ?

 9. Vi havde hyret dette fantastiske band til vores bryllup i juni 2015. Vi har siden fået utallige forespørgsler fra vores gæster siden, der ville anbefale dem til deres venner. De startede akustisk ved bordene med bl.a. kontrabas og tog imod ønsker fra gæsterne (unge som gamle) og forsatte festen med masser af energi og glæde og FED musik. Vi gav vidst 13.000 kr inkl alt for 3 set A ca 45 min. http://www.jungleboogieband.dk/

 10. Hej Ditte.
  Jeg anbefaler let baggrundsmusik under middagen. Til festen skal i have dj som spiller Barry White lige efter brudevalse – det er en vinder og så er festen i gang. I skal sørge for ar have bar og musik i samme rum ellers kommer der ikke gang i dansegulvet da folk hænger i baren. Jeg er gift med en dj der spiller bryllupper hele sommeren over hele Sjælland. Hvis det ikke var gommen til mit bryllup ville g have haft ham, men vi tog en af hans gode venner 🙂 Skriv for info hvis jeg kan hjælpe dig med mere 😉

 11. Først stort tillykke med jeres kommende bryllup. Players har absolut hele pakken og festen står ikke stille når de først går i gang.
  Kan varmt anbefale dem og har brugt dem ved flere lejligheder.
  http://www.players.dk

 12. Sødeste Ditte ?
  Har også kommenteret inde på instagram.. glemte bare lige et link ?
  http://wandelmusic.dk

  Det er min kæreste, som er selvstændig musiker.. Han har i mange år spillet til forskellige arrangementer.. især bryllupper! ?
  Han kan spille/synge både i kirken, til receptionen, under middagen og til dansen (med band). Tjek ham ud… det er helt klart et kig værd ??❤
  Held og lykke ?

 13. Hej Ditte,
  Vi brugte Durasoul til vores bryllup i 2015, og dem vil jeg klart anbefale til at sætte gang i festen ?
  Bookede gennem eventzonen , her kan man også høre eksempler på deres optræden.
  Tak for blog og gode videoer på YouTube ?

 14. Hejsa, vi brugte The Vivians ( de er også på fb )
  Og de kan sparke en fest i gang. Der er flere i vores vennekreds der også har brugt dem.
  Vi skal til 40 og 50 års fødselsdag her i april, og der skal de spille så vi glæder os helt vildt, da vi så ved det bare bliver en fantastisk fest.
  I kan også finde dem her http://www.thevivians.dk

  Vibeke

 15. Hej Ditte,
  Tillykke med det forestående bryllup!
  Jeg kan på det varmeste anbefale bandet Park. Det består af 4 skønne gutter, som spiller røven ud af bukserne! De har spillet sammen i mere end 10 år og er bare vildt dygtige!
  Tjek dem ud her: http://eventzonen.dk/park

  Tillykke igen!

 16. Hej Ditte!
  Må jeg anbefale et band min far er en del af? Bandet hedder Millas og har stor erfaring med at spille til arrangementer som bryllup og fødselsdage.
  Følg linket her, eller find dem på Facebook ved at søge Milles.
  http://www.millas.biz/

  Du skal være så velkommen til at kontakte min far for at høre nærmere!

  Med venlig hilsen
  Emilie Nielsen

 17. De Originale Kopier havde vi til vores bryllup i sommers. Min bror havde det samme band for 4 år siden. Vi har været til godt 10 bryllupper de sidste par år og et band er løsningen ! 🙂
  De Originale Kopier var faktisk med i Danmark har Talent i efteråret 15.
  De har en facebook side, og vil rose dem til skyerne !
  Vores gæster kom total i fest humør !

 18. Prøv at tjekke Majs ud på Facebook. De spiller mega varieret nyt og gammelt og finder altid musik for alle dem som er til en fest.

 19. Jeg kender to bands som kan holde gang i jeres strore bryllupsfest:
  #KatFish
  http://www.katfish.dk
  40 46 69 78
  Stella Nova 23 62 48 33
  123festmusik.dk
  Hav en fantastisk dag. I bliver aldrig de samme efter sådan en minderig dag ❤️?

 20. Well… Hvis I vil have festgaranti ud over det sædvanlige, hvor gæsterne og især I som brudepar er i fokus så er der kun 1 band i Danmark I bør satse på . .. BACKTOTHE80S 🙂 / TIME MACHINE Med Charlotte Vigel i front … Der er ingen tvivl om at de leverer varen og I vil hyre dem igen til den næste fest! !

 21. Hej med jer.
  Hvornår er der bryllup ?

  BandetDanmark er et rutineret band der udsteder dansegaranti.
  Vi spiller op til fest.
  Vi kan levere crooner indslag under middagen mm.

  Check os på facebook.

  Vi spiller Gasolin-Eagles-Beatles-Bryan Adams-Steve Willer og mange flere.

  I skal være meget velkomne til at kontakte mig på jannielsen1512@hotmail.com

  De bedste hilsner
  Jan Nielsen

 22. Hej Ditte
  Prøv og tage kontakt til musikkonservatoriet, de har med garanti noget at byde på og prisen er sikkert heller ikke så pebret
  Håber det lykkedes og held og lykke

 23. Hej Ditte.
  Jeg har været restaurantchef i flere år i Aarhus og har derfor planlagt en masse bryllupper. Musikken er vigtig og min erfaring er at du får hvad du betaler for 😉

  Jeg kan varmt anbefale Kasper Ehlers. Han kan spille under middagen på guitar og med sit band til dans. Han synger fantastisk!
  Ellers er der Casper Panduro. Han kan hjælpe dig med hvad i har brug for af musik og det er top professionelle musiker.

  Har meget gode erfaringer med begge og de levere varen hvergang! 🙂
  Håber i får et fantastisk bryllup!

 24. Dansk DJ Service http://www.ddjs.dk er anbefalelsesværdige.
  Topscorer på Trustpilot, mange forskellige DJs så der kommer den HELT rigtige DJ som passer til jeres musiksmag og stil – og så er der styr på kontrakt, forsikring og alle de andre kedelige, men vigtige ting.

 25. Hej Ditte,

  Kunne du evt. tænke dig at dele dine erfaringer med valg af band/musik, herunder hvad/hvem I endte med at vælge og om det er noget/nogen, I kan anbefale til andre?
  På forhånd mange tak.

  Mvh. Karina

  1. Det band vi endte op med kan bestemt ikke anbefales 🙂 Vi kender ikke rigtig til andre. Andet end vi havde Stephanie Ravn til at spille inden middagen og i kirken (min mands kammerats kone), men hun og hendes band er for vilde !!!

 26. Et cover band, der kan sparke en fest i gang, sir’ du.. Så skal du helt sikkert have fat i De Originale Kopier ( http://www.deoriginalekopier.dk/ ). Det er et ukulele-band, der bl.a. har optrådt i “Danmark har talent” og med et meget bredt repertoir (lige fra 80’er/90’er-klassikere til nyere hits til alle mulige forskellige medleys). Så dem optræde til et bryllup i Klitmøller og det var mega fedt. Og ret anderledes end hvad man ellers ser af cover bands derude.

 27. Hov, ej hvor fedt at vi er blevet anbefalet!! Kig endelig ind på http://www.deoriginalekopier.dk/ hvis I vil vide mere, eller bare lige trænger at høre/se hvordan Danmark har Talent dommerne tager imod Nik & Jay på tre ukuleler.

  Kh. Andreas / De Originale Kopier

 28. Vi har haft bandet 1’st Class til flere arrangementer i familien.
  De er sindssygt gode og kommer med et show der altid får alle ud på dansegulvet. Noget man ikke lige tænker over, det er at de også har et flot lysshow og de er rigtig gode til at komme ud til publikum.
  Vi fandt dem selv på nettet http://www.first-class.dk

 29. Hej Ditte.

  Her er et festband som kan få dine gæster op at danse: https://festhits-bandet.dk/
  De er superfede!

  Jeg hørte dem til min venindes bryllup. De spillede kun hits alle kender og så havde en rigtig god energi.
  Held og lykke med det!

  Vh Anne Katrine

 30. Jeg helt sikkert anbefale Fest hits bandet. God pris og hold da op en feststemning de fik sæt i gang, de var virkelig gode! Selv min bedstemor på 87 var på dansegulvet 🙂 Hvis det ikke er relevant, så kan det være at nogle af dine følgere kan bruge det 🙂 et link til hjemmesiden:
  https://festhits-bandet.dk/

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.