Vi får vores dato og kirke, meeeeeen ………

Jeg synes, jeg skylder jer alle en opdate på vores lille kirkecirkus. Jeg må lige takke alle for, at I ikke synes jeg er en bridezilla efter vores kirke problemer 🙂 TAK!!!

Men kirken er indforstået med, at de har begået en fejl, og de vil derfor gerne holde fast og vie os den 09-09-2017 – WEEHUU !!! Alt godt!! Meeeeeen, der er en lille krølle på halen:

Grunden til kirken ikke kunne vie os, var fordi de skulle holde en særlig høst gudstjeneste om søndagen, og kirken skal derfor pyntes op til høstfest hele lørdagen. Hvilket faktisk gør, at vi skal vies i en kirke fyldt med halmballer og høstfest-pynt. Men det må vi tage med – det bliver en oplevelse, men kirken er vigtig for os – og særligt den kirke, så vi tager den gerne med halmballer og det hele. Det bliver en oplevelse vi ikke glemmer 😉 Alt underholdning tæller sådan en dag 😉 !!

Måske jeg dør en lille bitte smule, hvis kirken vil se sådan ud – hihi:

Skærmbillede 2017-01-16 kl. 12.39.23

Skærmbillede 2017-01-16 kl. 13.01.13

Skærmbillede 2017-01-16 kl. 13.03.20

Haha – måske jeg lige skulle høre kirken, hvor meget de pynter på inden selve vielsen 😀 Årh gud… !

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (7)
 1. Sidste år i oktober holdt min mand og jeg barnedåb for vores søn i en kirke som netop havde høstgudstjeneste den dag. Og hvis det er nogen trøst, så var der faktisk pyntet rigtig fint op! Flotte farver og generelt bare rigtig fint 🙂
  Kan godt forstå det måske ikke er ønske-scenariet til ens bryllup, men mon ikke de bliver virkelig smukt alligevel ?

  1. Tak 🙂 Vi har fået tilsendt nogle billeder, og det er bestemt ikke drømme.scenariet, men jeg tror jeg overlever og kan se lidt bort fra det, når nu kirken betyder mere end bare 😉 Tak for de søde ord med på vejen.

 2. ? Det der blomsterkors er for vildt ?
  Dejligt I får kirken alligevel!! ❤️ Mon ikke I kan cleare en smagfuld høstdekoration ??☺️ hvor jeg kommer fra var det som regel kun et lille hjørne med de famøse halmballer og ellers bare smukke blomster ?? Jeg er sikker på, det bliver SÅ fint, romantisk og fyldt med kærlighed – halmballer eller ej ?

  1. Tusinde tak – dejligt med lidt søde ord med på vejen 🙂 Jeg håber jeg overlever blomster, halmballer og frugter/græskar, men det skal jeg bare se bort fra og huske kirken var vigtigt – og med pynt 😀

 3. Hvor er det dejligt i får kirken den dag alligevel og pyt da med halmballer og orange pynt ? I må bare gå all in på pynten/farverne til festen ??

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.