Forholdet skal reddes – det kræver hjælp // Happy Helper

Nu bliver det ærligt! Det er ikke for at udstille Marck eller vores forhold, for det skal lige siges, at vi har det godt sammen og skal giftes om 5 uger, meeeeen er der noget, som kan få bølgerne til at gå højt herhjemme, så er det oprydning og rengøring! Vi kan slet ikke sammen på den konto, hvilket jeg tror er meget almindeligt.

Men efter at have været sammen i 10 år, og det stadig er vores støreste diskussionsemne, har vi valgt at sige STOP og få hjælp, jeg gider ikke bruge mere dårlig energi på det, og vores børn roder og sviner som to små svin dagligt. Helt ærligt har jeg flere gange følt jeg havde 3 børn, hvilket jeg naturligvis ikke har, men jeg bliver sindssyg, når jeg skal fortælle og gøre alt selv.

Beslutningen er truffet, vi skal have en Happy Helper

Tirsdag morgen fik vi besøg af vores nye Happy Helper, Andrian! En virkelig rar ung fyr, som skal hjælpe os med oprydning og rengøring hver 14. dags. En beslutning, som vi allerede elskede inden hjælpen havde været der – OKAY nok mest mig!

Jeg har selv opsøgt Happy Helper og spurgt om et samarbejde/deres hjælp pga. vores lidt for højde bølger omkring det emne herhjemme. Happy Helper er et rengøringsfirma, som har en masse happy helper, som du selv kan booke via nettet. Du kan selv udvælge, hvem du ønsker hjem til dig og hvad de skal hjælpe dig med. Jeg havde ingen forventninger til Andrian, andet end et rent hjem, meeeeeen vi så meget mere end det!

Vores Happy Helper gjorde rent overalt, ryddet op, vaskede vores vinduer og tog mit køkken – jeg synes det var så vildt hvad han nåede til 3-4 timer. Her var så lækkert! En stor sten faldt fra mit hjerte, for denne hjælp får vi nu fast fremover – nørj det gør mig så glad! Tanken om at mit hjem bliver total skinnende hver 14. dags, og jeg i modsatte uge kun skal tage overfladiske ting og svinge støvsugeren – kæmpe hjælp og gave!

Jeg mener det helt alvorligt, den dumme energi, som vi ligger i den rengøring kan ødelægge mere end hvad godt er, derfor er vores Happy Helper en lille redning i vores hverdag!

Vores Happy Helper fik nyt ansigt samme dag….

Ej, det er simpelthen for komisk! Samme dag vi havde vores første besøg af Adrian fra Happy Helper, vil Marck rydde op i mine rester (kagerester), og fjerne en rabarbersaft fra bordet og vil hælde indeholdet ud. Men flasken havde stået lidt længe, og den var begyndt at gære en smule, hvilket betød, at den eksploderede da Marck åbner flasken og rabarbersaften overspuler hele vores køkken….. Der går 10 sek. hvor jeg råber i panik og samtidig ikke fatter, hvad der helt sker – ser Marcks ansigts udtryk og falder sammen på gulvet i hysterisk grineflip!!!! Hele vores køkken, vægge, gulvet og lofterne er badet ind i rabarbersaft..

Marck finder gulvmoppen frem og kaster sig ud i et håbløst projekt om at fjerne saften.. Jeg griner simpelthen så meget… Synes også det er en smule komisk, at vi 3 timer forinden havde Adrian til at gøre rent, og nu er Marck blevet min Happy Helper 😀

Da Marck endelig er ved at være færdig og jeg efterhånden er stoppet med at grine, glider Marck i spanden med vand, og falder lige så lang han er sammen med moppe og spand… Gulvet flyder i rabarbersaft-rengøringsvand og vandet siver langsomt ind under vores sokler – åårrrh NEJ !!!

Hele køkkenet skal nu fixes på ny! Vores vægge skal filses om, vores lofter skal males om, og hele køkkenet skal have nye sokler – Armen som om vi ikke havde nok at se til her inden brylluppet 😀 Men én ting er sikkert! Vi glemmer aldrig vores første dag med Happy Helper!

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.