Disneyland Paris, Christmas // Mangler ord !!

img_1963

Inviteret af Disneyland, pressetur

Igår rejste Karla og jeg til Disneyland Paris i forbindelse med deres 25 års jubilæum og ikke mindst i anledningen af JULEN// THE CHRISTMAS!!

Helt ærligt, jeg ved inderligt ikke hvor jeg skal starte eller slutte, for dagen har været helt igennem vanvittig fantastisk og magisk!

Vi stod op kl. ALT for tidligt og tog ud i lufthavnen for at hygge og spise morgenmad! Afsted med os til Paris. Da vi ankom til Disneyland Paris blev vi mødt af Damien, som er helt igennem skøn. Han er stadig blæst bagover, over sit arbejde. Han har alle dage drømt om at arbejde for Disney. Damien er vores guide og det kunne ikke være mere perfekt.

Billeder siger mere end tusinde ord

Jeg tror faktisk ikke jeg vil sige så meget idag, men alene viser jer vores dag fra igår i billeder! På vej hjem i seng (3 timer over hende normale sengetid – ergo hun er DØD træt efter sådan en dag)

Mor – går og synger “magi, magi ….. bla bla…..”
Karla “mor, hvad synger du”
Mor “synger lidt om magi”
Karla “mor, ved du godt hvad magi er…??? Magi er …. (lang pause) Magi er det vi oplever her i Disneyland – Disneyland er magi mor”
Mor “ja, skat det er helt rigtigt!”

Med det vil jeg bare sige, at DISNEYLAND er magisk og nok lidt ekstra magisk her i julentiden. Særligt når man som jeg elsker JUL !!

Igår oplevelse jeg noget, som gjorde mig blød helt inde i hjertet! Karla og jeg har ikke haft meget mor-datter-tid siden Albert er kommet til verden, men idag under “GOOFY show” havde jeg Karla i mine arme og hun puttede sig helt ind til mig, og jeg smeltede! Det var et magisk øjeblik fra mig (Karla er ingen putte/kramme-pige) så disse 20 min – trods mine arme var ved at falde af – var SÅ MAGISKE !! Tak min skat.

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.