Disneyland Paris, Christmas- Eventyret starter her, del II

OLYMPUS DIGITAL CAMERADisneyland Paris og eventyret fortsætter. Hvis ikke du læste med igår og så billeder fra vores pressetur til Disneyland Paris, vil jeg anbefale dig at læse det først inden du læser videre.

Pressetur til Disneyland Paris, Christmas – del I

Dagen er langt fra slut – vi har mange ting på programmet endnu, men jeg er ligeglad, jeg er nemlig på nuværende tidspunkt blæst bagover af indtryk og ren magi!

Efter den store Disney parade skulle vi nyde juletræet blive tændt! Det var ægte julemagi!

Herefter skulle parken lukkes med det store fyrværkerishow, som lukker Disneyland hver aften. Grundet deres 25 års jubilæum og julen, er showet helt særligt. Nu kommer jeg i skrive vanskeligheder, for jeg kan slet ikke med ord beskrive hvor fortryllende, eventyrligt og MAGISK det show er!!! Det er det smukkeste jeg længe har set og hørt. WAUW !! Jeg begyndte at græde flere gange! Det var så overvældende smukt. Alle Disney fortælleringerne komprimerede ned i 10 min. smukt fyrværkeri/lysshow. Jeg mangler ORD !!

Herefter var det af stig af sted tilbage til hotellet for at klæde om til juletøj – da vi nemlig skulle til julemiddag på Disney hotellet, det oprindelige hotel.

Dette kagehus er et ÆGTE gingerbread house – det er virkelig imponerende.

Jeg synes simpelthen det her hotel har så meget charme og varme, og ville virkelig gerne have boet her, også selvom Disney hotellet udenfor parken er så lækkert og kun 10 min. gang fra selve Disneyland. Jeg er ked af billederne er så dårlige, de er lidt gule i det – beklager, men her emmer af JUL og god stemning. Den skal du ikke snydes for.

Jeg kan slet ikke rigtig beskrive, hvor lækker en buffet det var! Der var alt, som i ALT, og alt var vanvittig lækkert og delikat opstillet. Der var den vildeste seafood buffet, som jeg nærmest udelukkende befandt mig i. Kagebuffetten var også udover det sædvanelige!! Simpelthen så dejlig mad og en aften.

Vi havde nemlig den store fornøjelse af møde mange af Disneyfigurerne i virkeligheden (meet’n’greet).. Nørj det var en stor oplevelse. Særligt for Karla. Jeg havde forberedt Karla hele dagen, da jeg vidst de ville være der – under middagen , og jeg ved hvor bange hun er for dem, når hun ser dem i virkeligheden. Hun mødte Anders And helt tilfældigt i parken i løbet af dagen og gik i panik! Hun bliver helt hysterisk og ville ikke sige hej til ham. Derfor var jeg bange for hendes reaktion under middagen. Men til min helt store forundring, gik hun over til Micky, og gav ham den største krammer, og sådan fortsatte hun stolt – tror vi krammede og hilste på 12 af figurerne. Indrømmer det, jeg blev så stolt af hende, at jeg trillede en tåre!

Torsdag morgen startede i samme ånd, og vi spiste morgen sammen med mange af figurerne! Karla var i himlen og nød alle kram og vink.

Jeg må bare sige, at disse 3 dage var været nogle af de bedste dage meget længe! At tilbringe så meget “alene” tid med Karla, at få sådan en oplevelse sammen har være så vigtig for os. Men måske endnu vigtigere, vi kommer hjem dagen før 1. december, og jeg er i det mest perfekte julehumør længe. Sikke en start på julen!! Det skal gentages med hele familien. Så eventyrligt – anbefaler det VARMT !!! Alle burde tage til Disneyland og komme i julehumør og blive fyldt op af eventyr, magi og trylleri!

En helt igennem træt og tilfreds Karla forlader Disneyland Paris – tak for denne gang.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Hej Ditte.
    Jeg elsker at følge dig her på Instagram, facebook og youtube. Har du også en Snapchat man kan følge? 🙂

    1. Tusinde tak 🙂 Nej det har jeg faktisk ikke. Kan ikke være på alle platformer 🙂 Så har valgt ikke at have Snapchat.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.