Min familie er sat på prøve med nye måltidskasser….

Reklame for Simple Feast

Jeg har på vegne af min familie og jeg sagt ja til at modtage Simple Feast måltidskasser de næste 4 uger. Simple Feast er veganske eller vegetariske måltidskasser, hvor der er fokus på klimaet, vores helbred og ikke mindst vores jordklode. Når man vælger Simple Feast, vælger man en virksomhed med holdning og en klar mission.

p3134273

Jeg har naturligvis fået en rabatkode til dig, hvis du kunne tænke dig velsmagende mad 3 gange om ugen. Du får 25% rabat på dine måltidskasser med koden “DITTE25”.

Men hvorfor tog jeg imod tilbuddet?

p3150019

Derfor sagde jeg ja, til Simple Feast!

Jeg/vi laver de samme 10 retter hele tiden, og jeg savner virkelig inspiration til en masse ny mad! Jeg synes helt oprigtigt det kan være svært at give min børn grøntsager nok. De gider dem virkelig ikke! ( Altså….  jo jeg ved at de godt gider i deres børnehave og vuggestue.) Marck vil jeg også gerne lokke lidt flere grønsager i. Han gider egentlig godt at spise dem, men jeg laver bare det samme aftensmad igen og igen.

Faktisk ELSKER jeg at lave mad, men jeg står hele dagen i mit køkken og tænker kreative tanker. Bager rigtig meget! Derfor kan det være virkelig svært også at være kreativ, når det kommer til vores aftensmad. Plus den altid laves i ulvetimen, så de nemme løsninger og de retter, som ligger på rygraden vælges altid til. Vi handler altid ind hver søndag til en hel uge, så vi kender retterne og ikke også skal handle ind sammen med resten af Danmark, meeen alligevel.

Derfor sagde jeg ja til Simple Feast:

 • mange flere grøntsager på nye måder
 • overbevise Marck om, at vegetarisk mad er lækkert og at vi ikke behøver kød hver dag.
 • prøve at lokke nye grøntsager i mine børn
 • ny inspiration til vores køkken

boernevenlig-simple-feast

Er Simple Feast børnevenligt?

Både ja og nej! I denne uge fik vi 3 lækre retter (se billeder), hvor nogle af retterne ikke var så børnevenlige, men dele af den var. Derfor kogte vi lidt fuldkornspasta til den ene ret, så der var lidt vi kunne mixe grønsagerne med. Mine børn skal ikke leve af stivelse og børneretter, men de skal heller ikke gå sultne i seng alle ugens dage. Men fx. fik vi gumbo med kartofler og salat. Det kunne børnene virkelig godt lide.

Jeg har faktisk været positivt overrasket, og børnene har spist/smagt på meget mere end jeg havde turde håbe på. Al ny tilvænning er svær.

simple-feast-indpakning

p3134294

Min mening om Simple Feast.

Jeg har faktisk INTET dårligt at sige om det! Sådan virkelig intet. Jeg er virkelig fascineret over deres koncept, og synes det er imponerende gennemført! Emballagen er smuk og gennemtænkt, idet emballagen er lavet af plantefibre og 100% nedbrydeligt. Der downloads en APP, og via den kan din mad bestilles nemt og din ugeplan ligger deri, således at du kan lave maden.

Jeg har smagt på en masse nyt i denne uge, fået nogle gode ideer til nyt tilbehør til vores andre retter. Faktisk har det været en ubeskrivelig stor gave, at vi blot har skullet åbne bøtterne og 10 min. senere står der mad på bordet. Shit vi har sparret meget tid og virkelig haft mere tiden sammen. Da de 3 dage var gået og jeg selv torsdag skulle lave maden, tænkte jeg ikke på andet end Simple Feast. Der fik det op for mig, at selv 30 minutter i køkkenet kan føles som 3 dage med to skrigende børn. Nørj en gave det har været!

Faktisk er der så meget mad, at jeg gemmer resterne i de bøtter maden kom i. Så er der frokost til dagen efter 🙂

p3134306

p3150020

Faktisk så gemte jeg bøtterne, som vores suppe kom i. De er pæne og pynter! Jeg bruger dem nu til min granola, sådan så jeg genbruger emballagen.

Kunne du tænke dig at prøve Simple Feast måltidskasser, så husk jeg kan tilbyde dig 25 % rabat med koden “DITTE25” – blot fælg linket op kast dig ud i det.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (4)
 1. Hvilken mængde får i? 2-3 pers eller 4-5?
  Vi er mig, min kæreste og to piger på 3 år og 16 mdr. Vi har 2-3 pers og den anden dag fik vi en halv pastinak i en bøtte til den ret jeg kan se i har fået, vi var seriøst flade af grin over den lille fesne halve pastinak (som 2-3 personer vurderes til at skulle dele?) og tænkte det måtte være en fejl????🏼‍♀️ Vi bliver dog alle mætte, med undtagelse af pastinak tilfældet. Måske opgraderer vi til 4-5 ????🏼‍♀️

  1. Årh det er faktisk lidt sjovt! HAHAHA – Ikke helt okay eller realistisk.

   Vi får 4-5 personer. Men vores børn er også knap 2 og 4 år. Men vi har altid mad i overskyd og jeg har lidt frokost dagen efter 🙂

 2. Det ser spændende ud. Nu håber jeg, at man kan få det stivelses frit. Det er så ærgerligt de steder, der endelig vælger at fremstille veganske eller vegetariske retter, så er der masser af stivelse i. Og det tåler jeg ikke…. Håbe Håbe håbe.

  God weekend

  1. Hvis stivelse også er kartofler, bulgur, lidt pasta og den slags, så må jeg nok skuffe, for det indgår også i retterne nogle gange. Men ellers er det faktisk ret stivelsesfrit. Hop ind og kip på deres hjemmeside eller giv dem et ring 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.