Tør hovedbund er bare ikke særlig sexet

Reklame for Raunsborg

Jeg har faktisk altid været god til at pleje min hud, men det er som om man glemmer at kaste den samme kærlighed efter sit hår. Jeg har i hvert fald ikke altid været god til at huske at pleje håret. Faktisk har jeg altid haft et tykt og sundt hår, som jeg ærligt tog lidt for givet.

praesentation1

Jeg siger ikke at to graviditeter er skyld i skaden, men de har bestemt ikke hjulpet på det. Jeg styler også mit hår meget mere end for blot 5-10 år siden. Bruger mit glattejern flittigt! Men jeg har ændret mine rutiner omkring mit hår og giver det meget mere kærlighed end førhen.

Raunsborg har lige lanceret 2 nyheder til deres hårserie, som jeg har testet de sidste par måneder.

p3084117

Tør hovedbund

Særligt er min hovedbund blevet dum. Jeg får nemt tør hovedbund og nogle gange ligner det skæl (virkelig charmerende I know). Det er simpelthen så træls og det ser heller ikke lækkert ud med små hvide skaller i håret.

Jeg har nu brugt HAIR & SCALP MASK de sidste 3 måneder og det har hjulpet. Faktisk er jeg helt vildt overrasket over, hvor meget det har hjulpet. Du skal have lidt tålmodig, idet det er en hårkur, men ikke bare en hårkur som så mange andre på markedet, men også en hovedbundskur. Du bruger produktet 1-2 gange om ugen. Jeg vasker faktisk selv kun hår 1-2 gange om ugen, og jeg har brugt den hver gang.

HAIR & SCALP MASK skal masseres ind i hovedbunden først og herefter i resten af håret. Da den indeholder menthol, som stimulerer og aktiverer hovedbunden. Derudover indeholder den havre og humle, som er rig på antioxidanter.

Jeg har ikke længere tør hovedbund eller følelsen af skæl. Det er simpelthen så befriende! Jeg er virkelig gået hen og blevet glad for denne skønne pumpe! Jeg elsker, når nye produkter testes, og de så rent faktisk virker og gør en forskel. Det er et fantastisk produkt! Du har gjort det igen Jim 😉

Få det helt rigtige beachlook

JEG SAVNER MIT STRANDHÅR fra vores ferie! Intet slår naturligt sommerhår efter en lang dag ved stranden! Elsker den struktur håret får og de naturlige små bølger/krøller havvand giver det. Der findes mange saltvandspray på markedet og har også prøvet en del af dem, men ingen af dem har været mig. Jeg synes det klistrer og fedter i hovedbunden. Men må (hånden på hjertet) sige at Raunsborg HERB & SEA SALT SPRAY overrasker positivt. Den er i samme serie som masken, så den beroliger hovedbunden, fedter ikke og dufter himmelsk af citronmelis.

Den hjælper også på at få lidt struktur ind i håret, så har du tyndt eller fint hår, vil jeg anbefale dig at bruge den. Det er en sand fornøjelse at lave en knold efter at have kommet HERB & SEA SALT SPRAY i håret. Den bliver lige det mere naturlig og fyldig.

De dage, hvor jeg ikke har tid til at lave krøller eller glatte mit hår. Der kommer jeg HERB & SEA SALT SPRAY i håret, og lader det lufttørre, på den måde får jeg noget virkelig fint hår, som er let at styre og sidder helt naturligt. Savner helt mit strandhår nu 😉

raunsborg-saltspray

p3084141

RABATKODE

Raunsborg synes I skal forkæles med en rabatkode – det kan vi godt lide! I kan fra nu af og frem til 31. marts 2018 shoppe på Raunsborg.dk med rabatkoden “ditte” og få hele 30 % – wehuuu… (koden gælder ikke, sampak, rejsestørrelser og i forevejen nedsatte produkter).

p3084136

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (20)
 1. Hej søde Ditte
  Hvis man bruger produkterne 1-2 gange om ugen som du skriver, hvor længe holder sådan en flaske af hver så? ☺️

  1. Jo – men du skal skrive ditte med lille d – den starter automatisk med stort D så det skal du lige rette. Så virkede det i hvert fald for mig 🙂

 2. hvad vis man før fedtet hår på anden dagen. tror du evt denne ville hjælpe.
  taher imod alle fif. for har prøvet så meget…

  1. Dit hår skal vendes til ikke at blive vasket. Du skal hele tiden rykke grænsen/rykke vasken 1 dag. Men om den kan hjælpe på mindre fedtet hovedbund ved jeg ikke, men den stimulere hovedbunden godt. Så måske.

 3. Så har jeg prøvet at bestille hår masken, glæder mig så meget til at få den i brug. Vasker også kun hår en gang om ugen, men lider også af tør hovedbund så håber håber håber den kan hjælpe mig også. Tak for rabatkode 🙂

 4. Havde en hårbunden hvor jeg kunne pille store flager af, men efter jeg er begyndt at bruge haer and scalp masken er det næsten væk

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram