KONKURRENCE – vind billetter til Raunsborg event

Reklame for Raunsborg

Er I klar til en lille konkurrence? Raunsborg og jeg afholder et skønt sommerevent den 26. august 2018 på Ravnsborg på fyn. 

LIDT OM DAGEN….

13.00: Velkomst og foredrag med Ditte Julie Jensen.
13.45: Oplev Raunsborgs fascinerende historie.
14.15:  Kagekonkurrence med Ditte og Jim som dommere.
14.45: Kagespisning, ansigtsbehandlinger og rundvisning på Ravnsborg.

Sidst men ikke mindst, vil vi også afholde en kagekonkurrence, som du skal deltage i! 😀 Info kommede længere nede.

KAGEKONKURRENCE

Vi vil også afholde en kagekonkurrence, som du naturligvis skal deltage i. Om du deltager alene eller sammen med din veninde, søster, mor eller hvem du ønsker at deltage med – er op til dig. Du/I kan tilmelde jer konkurrencen ved at smide en mail til info@raunsborg.dk.

TEMAET er norden. Din/Jeres kage skal være inspireret af norden og gerne smage af norden. Men hvordan opgaven gribes an er op til dig/jer.

Vinderen vinder en STOR kurv fyldt med hele Raunsborg produkter samt 2 af mine nyeste bøger, Tid til kage og Kagedrømme, samt mit kagekrydderi, Cake Factor og en rulle kageplast på 3 meter. Præmien har en værdi på kr. 7000,-

VIND BILLETTER!!!!!

Du kan lige nu vinde billetter til vores sommerevent! Jeg har fået lov at udlodde 5 x 2 billetter. Det vil sige 5 heldige vindere må tage en ledsager med.

Skriv i kommentarfeltet, hvem du gerne vil have med til eventet og evt. hvorfor. Så finder jeg 5 vindere med ledsager søndag aften kl. 21.00.

HELD OG LYKKE !! 😉

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (271)
 1. Arh men altså, det er jo lige en konkurrence for min bageveninde Isabella og jeg
  Vi elsker at bage og elsker at komme på kagekursus hos dig Lækre produkter fra Raunsborg og at kunne se Jim’s fede vikingeborg vil være en fantastisk oplevelse
  Det vil da også være fantastisk sjovt, at skulle bage en nordisk inspireret kage ☺️

  1. Jeg ville elske at deltage i dette event. Jeg er begyndt at interessere mig meget for at dekorere kager også. Så dey kunne være så godt.

 2. Det var jo lige en konkurrence for min veninde og jeg,
  Det ville være så fedt med en hele dag i kagen tegn så det ville jeg elske og overraske hende med. Det fortjene hun oven på en træls periode

 3. Jeg vil tage min søster, Julie, med ❤️ Det er lige en dag for hende!! Hun ELSKER kage og wellness, så dagen ville være perfekt for os!!!

 4. Super god konkurrence, hvis jeg vandt ville jeg tage min lillesøster med vi kan super godt lide at bage sammen og det kunne være super fedt at komme med til eventet

 5. Ville elske at invitere min dejlige kusine med. Vi trænger til lidt tøsehygge og så elsker vi begge to kage. Win win situation. Krydser fingre.

 6. Jeg dele den her dejligt præmie med min veninde Pernille.. jeg trænger til st prøve nye ansigtsproduktet så det vil jo være oplagt her
  Da min veninde har fødselsdag søndag ville det være en fantastisk ekstra fødselsdagsgave at gi hende
  Det ville være den perfekte veninde hygge dag

 7. Jeg vil tage min skønne mor med – bare fordi hun fortjener at blive forkælet lidt! ❤️

 8. Jeg skal have min gode veninde med. Vi er fans af ker begge to – og kage – og gode produkter til os selv og familien

 9. Jeg vil inviterer min mor med, det er længe siden vi har været på mor og datter tur uden mine børn

 10. Min bedste veninde Jeanett 🙂 Fordi hun fortjener lidt forkælelse og hygge. Og så er kombinationen af kage og Raunsborg top nice 🙂

 11. Jeg vil tage min veninde med, og det vil jeg fordi vi trænger til tøse hygge uden børn og mænd
  Også er det jo et fantastisk event, med skønne Ditte og raunsborg, som jeg godt kunne være hug på at prøve ☀️

 12. Min moster som elsker kage og hygge lige så meget som jeg. Det ville være en skøn oplevelse at få sammen.

 13. Ville tage min gode veninde Dorte med
  Hun skal være mor igen her i jan. Og hun trænger til forkælelse

 14. Jeg vil gerne have min veninde Anne Sofie med. Bare fordi hun er skide skøn og sjov. Hun er bare herlig og derfor vil jeg invitere hende med!

 15. Jeg ville tage min mor med, fordi jeg flytter ud lige om lidt og derfor får mi der tid sammen med hende, end det jeg er ellers har været vandt til.
  Desuden elsker jeg at følge dig i din færden i den skønne kageverden ❤

 16. Jeg ville tage min bedste veninde med. Fordi vi har brug for en fantastik dag med os tid, kage, lækre produkter og gode oplevelser

 17. Jeg ville tage min søde mor med , da hun hat givet mig et bagekursus hos dig . Kunne være fedt at overraske hende tilbage med dette event ❤️

 18. Min veninde Josephine, for vi trænger virkelig til en dag uden vores skønne drenge på 1 år, med tøsehygge, kage og dejligt samvær ☀️ Det kunne være luksus !

 19. Jeg vil tage min skønne kusine med, fordi hun altid er der, og så elsker hun at bage kager lige så meget som mig

 20. Jeg vil tage min veninde med. trænger vist til en rigtig tøse-hygge-dag unden mænder og børn. Og så elsker vi kage ❤️

 21. Ville elske at komme med til eventen. Som rigtig fynbo har jeg selvfølgelig været på Ravnsborg før – men det har min kære mor ikke. Så ville elske at kunne inviterer hende – da hun samtidig elsker at følge med i diverse kagekonkurrencer (på trods af at hun nok aldrig bliver den helt store bager – men så kan hun så meget andet ❤️)

 22. Skøn konkurrence jeg vil tage min skønne nabo Trine med – vi elsker begge at bage og har flere af dine bøger som flittigt bliver brugt Og så har jeg altid rigtig gerne ville se Ravnsborg

 23. Lige en konkurrence for mig og min søster som begge elsker at bage
  En fantastisk oplevelse af se Jims vikingeborg og være med til kage konkurrencen

 24. Ville invitere min kære svigermor med. Vi trænger til at hygge os lidt sammen ovenpå en hård tid som familien er igennem.

 25. Jeg vil mega gerne have min veninde sofie med! Det ville bare være så hyggeligt! ❤️

 26. Jeg ville tage min dejlige veninde og kollega, Raniem, med. Hun er bare et super skønt menneske der skaber god stemning, og smil på hendes vej! Derudover laver hun super lækre kager, (og jeg elsker bare kage) så vi ville hygge os så meget til eventet! ❤️

 27. Jeg vil invitere min Mor..
  Mor datter tid, vil være så skønt…
  Med en travl hverdag får man ikke lige set min mor for meget

 28. Jeg vil tage mine søde veninde/svigerinde Mette med. Vi er begge nogle store kageentusiaster og efter en mdr hvor vi ikke har set hinanden pga. ferie og større rejser kunne en dag sammen være toppen!

 29. Skal helt bestemt hav min veninde Vibeke med. Vi elsker begge at bageog ravnsborg er jo himmels gode produkter så win win ☀️

 30. Jeg vil tage min lillesøster med da vi begge er kage elskere og elsker at bage. også en perfekt måde at se en raunsborg produkter!

 31. Jeg ville elske at invitere min skønne mor med til dette event. Vi trænger til at bruge tid sammen og få en på opleveren. Hun fortjener forkælelse og hygge – hun er den sejeste mor, og jeg ville give hende alt i verden, hvis jeg kunne ❤️

 32. Jeg vil tage min datter Stine med så vi kan få en tøsehyggedag med noget vi begge holder meget af nemlig at bage og hinanden selskab ❤️

 33. Jeg vil klart tage min datter med.
  Hun flyttede til Århus for nogle år siden og vi ser alt for lidt til hinanden i en travl hverdag.
  Vi er begge bagenørder og skal bage bryllupskage inden så længe. så det ville være perfekt med ny inspiration til kager og en tøsehygge dag❤️

 34. Jeg vil tage min dejlige mor med! Vi bor henholdsvis på Sjælland og Bornholm, og får derfor ikke set hinanden så ofte som vi kunne ønske. Så sådan et event ville være helt perfekt som mor/datter dag, så vi rigtig kan hygge og snakke ❤️ Derudover er vi vilde med dig og dine kager og Jim og hans produkter!

 35. Jeg ville tage min mor med, hun er Der altid for mig når det hele brænder på. Hun hjælper mig så meget denne tid, op til mit bryllup, derfor kunne det være lækkert at give hende en sådan en dag som tak.

 36. Jeg ville tage min dejlige veninde og kollega, Raniem, med. Hun skaber altid god stemning omkring sig, og smil på hendes vej! Derudover laver hun super lækre kager, (og jeg elsker bare kage) så vi ville hygge os så meget til eventet! ❤️

 37. Jeg vil invitere min svigerinde, Michelle, med! Det ville være en dejlig oplevelse for os begge og en skøn overraskelse til hende! Hun elsker skønhedsprodukter og ikke mindst at bage! ❤️

 38. Jeg vil gerne tag min far med, vi elsker at nørde mad sammen og især når vi kan lære ny og anderledes ting .

 39. Åhhhhh elsker konkurrencer. Ville tage min veninde Christina med da vi trænger til voksentid.☀️☀️. Håber meget at jeg er heldig

 40. Sikke en fantastisk konkurrence! Den gad jeg godt vinde Og i så fald ville Jeg tage min dejlige kusine med, som er lige så bageglad som jeg selv!

 41. Jeg vil tag min far med, vi elsker at nørde mad og lære ny og anderledes måde at bruge råvare på .

 42. Jeg ville tage min dejlige veninde og kollega, Raniem, med. Hun skaber altid super god stemning omkring sig, og smil på hendes vej. Derudover laver hun super lækre kager (og jeg elsker bare kage) så vi ville hygge os så meget til eventet.

 43. Jeg vil invitere min svigerinde, Michelle! Det vil bestemt være en dejlig oplevelse for os begge og en skøn overraskelse til hende! Hun elsker skønhedsprodukter og ikke mindst at bage! ❤️

 44. Jeg vil tage min skønne mor med!! Jeg har en kæmpe passion for at bage og elsker alle ravnsborg produkterne så det hele er jo bare win win! Vil derfor også elske at deltage i kagekonkurrencen

 45. Dine fantastiske kager og Raunsborgs ubeskrivelige produkter – det er jo en perfekt cocktail. Det er en oplevelse, som jeg vil dele med min mor. Det kan kun blive en god dag i jeres selskab (begge med et fantastisk grin)

 46. Jeg vil super gerne have min mor med! Det ville være en perfekt mulighed for en hygge dag!

 47. Jeg ville tage min veninde med, hun elsker Raunsborg produkter og jeg er selv en kæmpe fan af bagning.

 48. Jeg ville tage min veninde Henriette med, da vi trænger til en veninde hygge dag og vi elsker begge kage

 49. Jeg ville tage min veninde Henriette med da vi trænger til en veninde hygge dag og vi elsker begge kage

 50. Jeg vil tage min veninde Tanja med Jeg kender intet til ravnsborgs produkter som dem vil jeg da gerne høre mere om – og kage, det er jeg da altid klar til

 51. Jeg ville tage min mor med. Det er ikke så tit vi laver noget sammen. Og vi har netop snakkede om, at det kunne være en fed oplevelse at deltage i dette event, da vi begge er vild med kage og raunsborg. ❤️

 52. Jeg vil elske at kunne invitere min mor med til jeres spændende event. Det vil være en perfekt oplevelse, da vi begge (især mig) elsker at følge med i dit kageunivers og prøve dine meeega lækre opskrifter og samtidig nyder at forkæle kroppen med alverdens produkter fra Raunsborg
  Vi krydser fingre

 53. Uuh Raunsborg drømme produktet til folk med eksem, som jeg har haft siden jeg var 2, det vil sige 23 år med hormon creme! Indtil jeg opdaget raunsborg! Fanatastisk hvordan det virker! Og jeg har nu vinket pænt farvel til hormon creme! Jeg vil helt klart have min fars kæreste med, som elsker raunsborg (og kage) mindst lige så meget som jeg!

 54. Åååhh, jeg vil invitere min søde veninde med. Vi elsker begge kage, men hvis der er nogen der fortjener lidt forkælelse så er det hende, som fuldtidsmor, fuldtidsstuderende og verdens bedste veninde. Jeg krydser fingre

 55. Jeg ville tage min mor med, fordi hun er et fantastisk menneske, der altid sætter alle andre før sig selv og hun fortjener i den grad forkælelse ❤️

 56. Jeg vil rigtig gerne have min veninde med. Vi elsker begge at bage, og så har Raunsborg de lækreste produkter som vi ville elske at høre om til eventet!

 57. Jeg vil tage min mor med ❤️ Hun trænger til forkælelse ovenpå en hård skilsmisse med min far….

 58. Jeg ville tage min mor med ❤️ Hun er utrolig fascineret af Jim Lyngvild og synes det han har opnået er for vildt! Og jeg synes du Ditte, er mindst ligeså fascinerende
  Ville så også tage min lille datter på knap 2 år med
  Men min mor ville elske at komme med til det event, så hun skulle uden tvivl med mig ❤️

 59. Åååh, jeg ville invitere min fantastiske veninde. Vi elsker begge kage, men hvis der er nogen der fortjener lidt forkælelse så er det hende, som fuldtidsmor, fuldtidsstuderende og verdens bedste veninde.

 60. Jeg ville gerne tage min mor med fordi at jeg syntes at hun ardbejder så hårdt og derfor syntes jeg at hun har fortjent det

 61. Jeg vil tage min mor med! Hun trænger til forkælelse ovenpå en hård skilsmisse med min far…

 62. Jeg ville overraske min mor hvis jeg vandt. Det er længe siden vi har lavet noget sammen så det ville sidde lige i skabet 🙂

 63. Det er lige konkurrence min vennie og jeg ville elske at vinde . Det ville være så fedt at få en dejlig oplevelse og masser af inspiration

 64. Det lyder simpelthen så hyggeligt! Skønhedsprodukter og kage er den bedste kombi, så jeg vil elske at vinde og kunne dele oplevelsen med min bedste veninde

 65. Jeg vil elske at tage min mor med til jeres event. Hun har netop mistet sin mor og jeg min mormor, så hun trænger til at blive forkælet lidt.

 66. Jeg skal vinde, fordi jeg fortjener nået medgang og veninde hygge. Alt går bare galt for mig i 2018, syntes ikke at det har været mit år. Jeg mistede min mor d.29/3-18, hårdt ikke at have nogen mor i en alder af kun 37 og mine to piger på 11 og 12 år har mistet deres mormor.

 67. Min veninde da hun er blevet mor for 1 år siden og nu trænger til at pleje og bruge lidt tid på sig selv.

 68. Jeg ville tage min mor med da jeg gerne vil forkæle hende for alt hvad hun har gjort for mig! Og jeg ved at hun elsker dette produkt!!!!

 69. Jeg ville invitere min dejlige svigerinder Clara med vi elsker at bage sammen og udfordre altid os selv – gerne med nye og spændende sammensætninger

 70. Jeg vil glæde min mor med en billet. Vi bruger begge to Raunsborgs produkter og er kæmpe fan af dig!

 71. Jeg ville tage min søde mor med, så vi kunne have en rigtig tøsedag. Det er jo kun et plus, at der så er kage, som vi begge to elsker både at spise og bage

 72. Fantastisk event med mulighed for blive inspireret på både kage men også af dig samt muligheden for blive klogere på Ravnsborgs lækre produkter.

  krydser så meget finger for at kunne blive din gæst sammen med min skønne veninde.

  Hvor glæde spredes

  Det er et fantastisk arrangement – så krydser finger for vi er de mega heldige.

 73. Jeg vil tage min dejlige mor med på tur til skønne Fyn, fordi vi trænger til en hygge dag inden jeg starter elevplads

 74. Den skal jeg da helt sikkert vinde, og jeg vil elske at vise min datter det.
  Nu bor jeg i Ringsted, og jeg har nydt dine klip fra festival, selvom jeg var meget misundelig på jer. ❤️

 75. Jeg vil tage min mor med! Vi elsker begge to kager og har en meget sød tand. Vi er glade for skønhedprodukter og kunne begge to godt tænke os, at se Jim Lyngvilds hus! Så det er det perfekte event for os

 76. Jeg vil gerne have min dejlige tvillingesøster med .
  1 fordi hun viste mig din insta profil så jeg kunne følge med hos dig og bliver glad i låget over alle dine storys
  2 fordi vi elsker kage og hinanden selskab
  3 fordi vi fortjener at komme lidt ud , og væk fra hverdagen med det travle familie liv.

 77. Fantastisk præmie! Jeg vil helt sikkert invitere min fantastiske veninde Helle med. Vi har begge en KÆMPE svaghed for kage – både ift. at bage og i særdeleshed også for at spise dem og så ville det jo bare toppe oplevelsen, at det bliver i selvskab med dig og Jim 🙂 Vi vil virkelig nyde at være en del af et så fantastisk arrangement 🙂

 78. Hej D.
  Jeg gider ikk sidde og skrive hvorfor du netop skal vælge mig, da alle har deres grunde og alle fortjener at være heldige 🙂
  Ja jeg er vild med kage, raunsborg og dig, men hey det er alle her vist 🙂
  Jeg deltager aldrig i noget, ikk fordi jeg ikk har lyst, men fordi hvorfor skulle netop lige jeg vinde?
  Men nu vælger jeg sgu at smide et lod ind i puljen, om ikk andet så deltog jeg i det mindste i en konkurrence 😀
  Hvis heldet skulle være med mig, har jeg en kage gris (det er ikk så hårdt som det lyder, men sandt) af en veninde der ville elske at tage med 😉

  E.

  1. TILLYKKE du har vundet !! Jeg har sendt din mailadresse til Raunsborg, og de vil kontakte dig med nogle billetter. 🙂

 79. Jeg vil helt vildt gerne invitere min “partner in crime” Anna med. Det ville være absolut fantastisk at dele sådan en skøn dag med hende. Bare fordi<3

 80. Uh det kunne være lækkert og spændene og vinde..

  Selv elsker jeg raunsborgs produkter

  Jeg vil ta’ min mor med hvis jeg er heldig og vinde..

 81. Uh det kunne være lækkert og spændene og vinde..

  Selv elsker jeg raunsborgs produkter

  Jeg vil ta’ min mor med hvis jeg er heldig og vinde..

 82. Jeg vil tage min svigermor med. Hun elsker at bage og for at få et minde med hende 🙂

 83. Jeg ville give billetterne til min mormor og veninde, da jeg selv har købt billetter til eventet og skal være med i konkurrencen, så nu vil de også gerne ned og se det, så kunne være mega fedt at overraske dem med billetter

 84. Jeg vil inviterer min veninde Maria med, vi kan begge lide at bage og det ville være så hyggeligt at komme på tur med hende

 85. Jeg ville give min skønne veninde en skøn opleves i jeres selvskab også sammen med mig – ville elsker at kunne buge en dag med hende – du er der 24-7 og er bare en ven for livet – jeg elsker hende og ved denne opleves vil give lykke så håber på – at heldet er med mig
  Knus Eda

 86. Jeg vil vildt gerne vinde billetter, Som jeg ville dele med min mor. Vi har begge fødselsdag her i august, så det ville være en oplagt mulighed for at få en tøse-tur/fødselsdags-tur!
  Jeg har seriøst brugt for hjælp til min hud og min hudpleje (ikke eksisterende) routine, samt det er møde dig og få inspiration til kager ville være det største! Krydser

 87. Øj , det ville være fedt at vinde
  Hvis jeg bliver én af de heldige vindere, vil jeg klart invitere min søster med. Vi var på dit bagekursus i vinters, så det ville være optur med et gensyn , og ikke mindst er der jo både kage og hudpleje på programmet ❤❤❤

  Kh Charlotte

 88. Jeg ville invitere min kæreste med til eventet. Vi elsker begge kage og kunne rigtig god bruge en hyggelig dag og tur sammen til det fynske.

 89. Jeg vil tag min helt igennem fantastiske mormor med til dagen på raunsborg. Dog har min mormor set raunsborg før men det har jeg ikke og det er noget jeg rigtig gerne vil! Også vil jeg selvfølgelig høre min mormor af om hun er frisk på et kage konkurrence

 90. Min søster og jeg elsker at bage, så det ville være fedt at kunne tage hende med.
  Jeg er blevet totalt fan af Raunsborg produkter og pga. Dig har jeg begivet mig ud i hele ansigtsserien. Jeg er mega fan !

 91. Jeg ville tage min skønne veninde Lulu med. Hun er mor til små børn og kommer meget sjældent ud. Hun trænger virkelig til en tur ud.

 92. Jeg ville tage min svigermor med. Jeg bager altid som en gal, og jeg er dybt fascineret af dig, og det du kan – det samme er min kære svigermor, og at vinde billetter til dette arrangement ville være intet mindre end fantastisk!

 93. Jeg ville tage min søde studieveninde med. Vi bruger det sidste af ferien på et sommerkursus og skal snart igang med det sidste år og vores speciale, inden vi kan kalde os civilingeniører. En dag med lidt selvforkælelse ville være skønt!

 94. Jeg ville tage min søde studieveninde med. Vi bruger det sidste af ferien på et sommerkursus og skal snart igang med det sidste år og vores speciale, inden vi kan kalde os civilingeniører. Lidt selvforkælelse ville være skønt!

 95. Jeg vil inviter min mor med, jeg synes hun fortjener lidt at blive hygget om og så er hun fan af Raunsborg og jeg fan af dig Ditte, så det kan jo kun blive en god kombi ❤️

 96. Jeg ville tage min mor med, fordi hun ELSKER Raunsborg! Jeg er selv total kagenørd, så jeg ville elske at deltage i konkurrencen, samt høre dit foredrag. Så jeg krydre alt hvad krydses kan, for at jeg er så heldig at vinde ❤️

 97. Jeg vil tage min bedste veninde Elisa med. Hende og hendes mand er ved at bygge deres drømmehus – helt selv! Det betyder, at Elisa passer huset og deres søn, mens manden arbejder på det nye hus. Hun trænger helt sikkert til at blive luftet og holde veninde hygge! Så er det jo et mega plus at vi begge er helt pjattet med kager og lækre hud produkter ☺️

 98. Jeg vil tage min veninde med – fordi vi begge to elsker hudpleje og kage
  Jeg har prøvet et enkelt af Raunsborg lækre produkter, men vil rigtig gerne udforske mærket noget mere.

 99. Min veninde Elisa. Hun står selv med deres lejlighed og søn mens hendes mand selv er ved at bygge deres drømme hus. Hun trænger til venindehygge og blive luftet! Vi begge ELSKER kager og lækre hud produkter, så hvilket event passer bedre til os to ❤️

 100. Jeg vil invitere min mor, som har lært mig at bage , da jeg var helt lille. Hun har altid støttet mig og hjulpet mig når jeg har eksperimenteret med kager. Derudover vil det være fantastisk at se Ravnsborg og møde dig Ditte

 101. Jeg ville elske at vinde og invitere min elskede (fynske) mor med til det jeres event – “hjem” til Fyn med mig og så i det bedste selskab

 102. Sikke en virkelig dejlig præmie. Jeg vil helt klart tage min mor med. Hun har været så sød af invitere mig til London og vil gerne give lidt tilbage. Og så ELSKER vi kage og forkælelse. Krydser fingre 🙂

 103. Jeg ville tage min skønne veninde med Vi trænger til “mor tid” væk fra den travle hverdag

 104. Wauw, det kunne være fedt at vinde, jeg er vild med kager og lækre skønhedsprodukter ❤️. Faktisk følger dig så meget, at familien efterhånden mener at det er liiidt for meget – men nej de må bare vænne sig til det og dit dejlige gril .
  Jeg ville tage min mor med, da det ikke er så tit at vi kommer afsted sammen, og vil kunne virkelig godt bruge en mor/datter dag ❤️❤️❤️

 105. Jeg vil tage min veninde Line med. Hun har lige bagt bryllupskage til 200 gæster (fir første gang) og fortjente noget afslapning og at hun kan få lov til at smage kager og få ny inspiration

 106. Ville invitere min søster, da det kunne være en super fed oplevelse, vi er vilde med kage og lækre produkter så dette event er perfekt til os

 107. Ville tage min super gode veninde Pernille med ! Vi elsker og bage samt lave mad sammen !

 108. Jeg vil tage min dejlige veninde Mette med. Vi trænger til at slippe mor-rollerne og hverdagen lidt.
  Det ville være et perfekt arrangement at tilbringe et par time i Samtidig glæder vi os til at skulle på bagekurus med dig d. 1. Sept i Vejle

 109. Uhh… En lækker konkurrence.
  Det er lige noget for mig og min skønne kage veninde Katja. Vi elsker at bage efter dine altid inspirerende opskrifter, og deltage på dine kurser. At komme på besøg hos Jim, og også høre om fantastiske produkter, så kan man da ikke ønske sig mere.

 110. Min veninde Ann da hun trænger til en fridag fra 2 børn ovenpå en galdestens operation!

 111. Jeg ville tage min kollega Mette med, så vi kan få endnu mere inspiration til vores valgfag Den store bagedyst på H.C.A Odense

 112. Jeg ville tage min veninde Sara med. Jeg vil gerne vinde fordi jeg både er glad for kage og Raunsborg produkter ❤️

 113. Jeg ville tage min skønne veninde Hannah med! Vi elsker at tøsenørkle, spise kage, som jeg har gået en del op i, og vi begge værdsætter god hudpleje og er altid nysgerrige på nye mærker.
  Vi har desværre ikke råd til billetter pt på SU, så krydser virkelig fingre

 114. Helt klart min fantastiske mor, som har stået mig last og brast især gennem min svære graviditet, der heldigvis bragte verdens dejligste søn med sig
  Hun tog mig med på livstilsmesse og det blev starten på min nu mand og mits kærlighedsliv❤️ Så forkælelse er symbolet for os

 115. Jeg vil tage min mor med❤️ Vi elsker begge to at bage, og hygger os meget med det sammen☺️

 116. Min veninde æææælsker at bage derfor vil jeg rigtig gerne overraske hende med en dejlig dag jeg tror hun vil blive ret så glad ( også mig selvfølgelig )
  Jeg er en ivrig følger elsker dit univers omend jeg ikke selv er den store bager
  Du har bare så dejlig og positiv tilgang til livet ( med små børn) det giver mig et boost og inspiration TAK !! ☺️

 117. Åh det skal min mor og jeg. Fordi vi elsker Raunsborgs produkter og simpelthen er super nysgerrige på det vilde Ravnsborg som Jim har skabt. Og så ovenikøbet med kage bagt af dig Ditte 🙂 tror faktisk ikke det bliver bedre. 😀

 118. Jeg ville tage min søde veninde Miriam med, da det er lige noget for os og ingen af os har været på ferie i år, så synes da vi fortjener lidt forkælelse;)

 119. Jeg vil invitere min gode veninde med. Det kunne være SÅ hyggeligt, og vi bor på Fyn, så endelig noget tæt på

 120. Jeg vil tage min gode veninde fra Fyn med Anne Louise med, jeg bor selv i Jylland. Derfor ses vi ikke så ofte, men vi elsker begge to at bage – så det ville være perfekt at vinde en rigitg tøsetur.. ❤️

 121. Jeg vil tage min veninde Christina med – vi ses alt for lidt og det er jo en oplagt dag til tøsehygge! Og vi er desuden medlem.af en kageloge, så det ville være en drøm møde dig og få en masse inspiration!

 122. Jeg ville tage min søster Dianna med ❤️ Vi bor ikke langt der fra og har aldrig set den flotte vikingeborg og så vil vi meget gerne hører mere om produkterne Jim har lavet, for slet ikke at forglemme, at møde dig. Vi skal på dit kursus i Vejle, men det kunne da være mega fedt at hilse på dig inden

 123. En kage elsker som mig ville elske at komme og smage dejlige kager og bonus oveni lækker ravnsborg 🙂 jeg ville tage min veninde Martine med 🙂

 124. Jeg ville tage min søster Dianna med ❤️ vi bor ikke langt der fra og har aldrig set Jims flotte borg, ej heller at forglemme at hører om alle produkterne og møde dig. Vi skal på dit kursus i Vejle, men det kunne være fedt at hilse på dig inden

 125. Jeg ville invitere min veninde Lotte med, så vi kunne nyde en tur til Raunsborg + at vi elsker at bage☺

 126. Ville have min skønne nabo-veninde Helle med. Hun elsker – og er god til – at bage. Hun har bagt micki’s citron/marengs roulade og den smagte så godt og var så pæn. Og så har vi set meget bagedysten sammen. Kh Ditte

 127. Jeg ville tage min søster med, fordi vi trænger til en tur, bare os to!❤️ Derudover er det jo virkelig lækre produkter!!!

 128. Jeg vil invitere min mor med, hun er lige så vild med kage-bageri som jeg og så er vi stor fan af raunsborg produkterne

 129. Ville gerne afsted med en veninde. Kunne være rigtig fedt at prøve at komme til sådan en fedt event. Jeg elsker at bage

 130. Jeg ville tage min kæreste og vores to børn med på en hyggelig weekend getaway! Det ville været SÅ vidunderligt med hyggetid- og så skal jeg selvfølgelig være med i kage konkurrencen

 131. Vil invitere min veninde på roadtrip ❤️ Hun trænger til venindehygge og det ville være klasse sted at rage hende med hen, da hun altid bager til alle os andre
  Ville virkelig være en skøn tur

 132. Jeg vil tag min søster med… Vi trænger til en hyggedag uden børn og med masser af lækre produkter kan forkældet os med

 133. Jeg ville tage min kæreste og vores to børn med på en hyggelig familie getaway det er tiltrængt- og så skal jeg selvfølgelig ikke gå glip af kage konkurrencen

 134. Jeg ville “slæbe” min bedre halvdel med det ville være den oplagte kærestetur at komme på, som du selv ved er alene tid guld værd, når man har en bette på 3. Et par timers køretur derned, se det Ravnsborg man har hørt så meget om, men aldrig været på og et par timers køretur hjem igen. for at være en af de heldige

 135. Jeg ville simpelhed død for at for lov at invitere min svigerinde med. Det ville være den ultimative ex bryllupsgave til hende fra mig. Hun har været med på et kagekursus hos dig og skal selv lave sin bryllupskage mm til dagen. Vi er Fynboer og kommer derfor med sprudlende humør.
  Krydser alt hvad krydses kan det kunne være så ondsvagt lækkert at vinde
  (Undskyld stavefejl man har vel svage sider )

  1. TILLYKKE du har vundet !! Jeg har sendt din mailadresse til Raunsborg, og de vil kontakte dig med nogle billetter. 🙂

 136. Jeg ville helt klart tage min bedste veninde med, hvis vi vandt! Vi har begge en kærlighed for kager og for Raunsborg – og så trænger vi virkelig til en dag hvor vi kan hygge os sammen.

 137. Jeg ville tage min mor med, som for 5 år siden fik en hjerneblødning og nu endelig er ved at finde sit nye jeg – hvor bagning har haft en kæmpe effekt for hende i løbet af hendes genoptræning. Vi har begge to et kage og bage hjerte uden lige ❤️ Jeg ville så gerne kunne give hende denne forkælelse, som hun virkelig fortjener!

 138. Jeg vil tage min barndoms veninde Anne med til denne skønne oplevelse. Det vil være helt fantastisk at kunne opleve dig Ditte, Jim og Ravnsborg – alt i en på samme tid ❤️ Krydser finger

 139. Jeg vil tage min søde veninde/svigerinde med, som i øvrigt er mere kageglad end jeg selv

 140. Jeg vil tage min søde veninde/svigerinde med, som iøvrigt er mere kageglad end jeg selv er

 141. Det skal jeg sammen med lizzi som er lige så vild med kage som jeg selv. Hun er også noget mere kreativ med bageriet end mig

 142. Hvis jeg er den heldig vinder Så vil jeg tage min søster som lige for en mdr. Siden har født, og har brug for lidt selvforkældelse

 143. Jeg trænger til en god og hyggelig oplevelse efter en turbulent tid i familien, hvor et betydningsfuldt menneske er gået bort. Jeg følger dig dagligt, søde Ditte, og det ville være skønt at opleve eventet. Jeg ville tage min svigerinde med <3

 144. Jeg ville blive så glad for at vinde! Jeg elsker at bage, og søger tit inspiration hos dig
  Jeg ville tage en god veninde eller min mor med! ❤️

 145. Jeg ville tage min dejlige veninde Julie med – ser hende alt for sjældent efter vi begge har fået børn – Så en dag med hende i kagens og wellness’ tegn ville være helt perfekt❤️

  Vi ELSKER kage

 146. Jeg ville klart tage min rigtig gode veninde med, jeg elsker selv at bage. Og Ditte det grin og humør det smitter på alt og alle 😉

 147. Vil gæren tag min svigerinde med for vi trænger til en hyggelig dag sammen, vi elsker begge to kagens og wellness

 148. Det lyder fantastisk, Ditte
  Ville elske at lære Raunsborg produkterne at kende
  Jeg ville naturligvis dele denne store oplevelse med min sødeste veninde Isabella❤️
  Krydser virkelig fingre!!

 149. Åh jeg ville elske at dele oplevelsen med Maria Ulisse min barndomsveninde fra Odense. Vi bor langt fra hinanden nu -( jeg bor i Randers) og vi ses ikke så ofte som vi ønsker. Vi går begge op i især ansigtspleje og Ælsker begge at bruge ravnsborg produkter

 150. Det vil bare være mega lækkert at vide mere om deres fantasiske produkter de har! . Vil elske at tage min søster med og forkæle hende med en tøse tur for mig og hende bare ♥️

 151. Mmh sikke et lækkert event! Jeg vil uden tvivl tage min og verdens bedste storesøster med – fordi hun altid er der – og især lige nu, hvor hun gør alt for at hjælpe mig klar til vores bryllup i september og blandt andet skræddersyr min brudekjole, selvom hun har travlt med andre kunder, familie/børn/søvnløse nætter og ikke mindst alle de andre opgaver hun ikke kan lade være med at hjælpe mig med til brylluppet. Hun er en stjerne uden lige og fortjener en forkælelsesdag som denne – lige nu – midt i alt arbejdet! Og JA vi storelsker at bage så den konkurrence er bare den perfekte prik og i’et! Det vil være os en kæmpe ære og ikke mindst oplevelse at deltage <3

 152. Jeg vil tage min kære søster med, jeg ser hende alt for lidt for tiden, det kunne være dejligt at tage hende med.

 153. Vil tage Alice med Vi er ikke de store bage kunstner, men ville være en oplevelse at være med

 154. Jeg vil tage min søster med – fordi vi trænger til en søstertur og vi begge elsker kage. Og så har vi begge en sart hud, som Raunsborg er god til, så det ville være rart med lidt inspiration.

 155. Ej det ville bare være SÅ fedt at kunne lave en rigtig tøsehyggedag med lækre produkter og foredrag sammen med min søde veninde Maria. Vi kunne begge godt tænkte os at blive klogere på de lækre produkter og hvem ved måske bringer dagen også et par bagefif vi kan bruge når vi laver lækre sager i køkkenet. Det elsker vi nemlig begge

 156. Der må simpelthen stå mig og min bagebuddy på de billetter – Denise Weibull er du klar? Det tror jeg nok hun er

 157. Jeg håber og krydser fingre for at jeg kan vinde denne præmie til min bedstemor og jeg, både fordi jeg gerne vil have hende med til en kage og Ravnsborg dag men også fordi hun efterhånden ikke kommer så meget rundt. Men bage kan hun! Og Norden er glad ved, så krydser fingre!

 158. Jeg vil tage min tvillingesøster med på tur vores 2 yndlingsting er kvalitetstid og god kage

 159. Jeg ville tage min søster med, hun er virkelig dygtig i et køkken også til at bage kager!
  Jeg ville elske at kunne give hende denne tur, både så vi havde denne aften og oplevelse sammen og måske kunne give min søster lidt inspiration

 160. Jeg er vild med dit skønne humør, kage og Ravnsborgs produkter – så det kan kun blive et skønt arrangement som jeg vil dele med min veninde Rikke, som også er vild med kage og skønne produkter.

 161. Jeg er vild med dit skønne humør, kage og Ravnsborgs produkter, så det kan kun blive et kanon arrangement. Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg dele dagen med min veninde Rikke, som også er vild med kage og gode produkter.

  Hilsen Dorrit

 162. Det er uden tvivl en konkurrence min bageveninde (Julie) og jeg skal vinde ‍♀️ Min veninde har pension for at bage, og jeg har pension for at smage Ikke mindst er vi nød til at vinde den store kurv med Raunsborg lækkerier(og ikke mindst de andre lækre sager), da vi er afhængige af det mærke Jeg har voldsom soleksem og sidste sommer prøvede jeg deres solcreme, og har for første gang i 28 år, ikke haft soleksem! Siden er jeg blevet voldsom afhængig af raunsborgs andre produkter ‍♀️ Vi håber, at vi vinder og dermed får mulighed for at deltage i sådan en skøn dag ☀️

  1. TILLYKKE du har vundet !! Jeg har sendt din mailadresse til Raunsborg, og de vil kontakte dig med nogle billetter. 🙂

 163. Jeg ville tage min søde mor med!! 🙂 hun er vild med Jim og hans flotte ‘slot’ 🙂 det ville være den perfekte fødselsdagsgave til hende og en hyggelig mor-datter tur! ♥️

 164. Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg tage min dejlige mor med. Vi elsker begge to at bage kager (tit kager fra din blog, så lækre opskrifter!) Vi går også rigtig meget op i vores hud, så det vil være rigtig dejligt, at man kan få rådgivning og se/prøve Raunsborgs produkter. Vi bor på Fyn, så når du endelig kommer her til, vil det være fantastisk, at have en hyggelig dag i dit og Jims dejlige selskab. Håber jeg bliver én af de heldige vinder

 165. Jeg ville tage min tidligere specialemakker og nu skønne veninde med – vi ses alt for lidt nu hvor vi er færdige på uni., det må der gøres noget ved! 😀

 166. Jeg ville tage min tidligere specialemakker og nu skønne veninde med, vi ses alt for lidt nu hvor vi er færdige på uni. – det må der gøres noget ved! 😀

 167. Årh hvor lækkert! Jeg ville hent klart tage min veninde Tine med. Vi holder nogle fjollede lange pauser. Hvor vi ikke ses eller snakker. Så dette ville være toppen, en go lang køretur med tid til snak og en hyggelig dag i hinandens selskab.

 168. Jeg vil tage min søster med! Som mor til tre trænger hun til at komme ud og blive luftet og forkælet, og så elsker hun at bage lige så meget som mig, så det er jo et perfekt event! Det lyder så godt! Håber jeg kan få lov at overraske hende med en billet 😀

 169. Jeg vil tage min bedste barndomsveninde Maria Olesen med 🙂
  Hvorfor .. fordi vi elsker at bage! Og bare fordi hun har fortjent at blive forkælet, og det kunne være så hyggeligt at dele den event sammen

 170. Jeg ville helt klart invitere min mor med! Da jeg har termin d. 12 oktober, ville det være så hyggeligt at kunne have en rigtig tøse/mor-datter dag sammen, inden at der ikke er tid til det mere i meeeeeeget lang tid ‍♥️

 171. Uh den ville være den bedste gave og oplevelse. Kunne være fedt at være så heldig at vinde den oplevelse. Jeg ville tage min veninde Charlotte Rieper med. Vi elsker begge at bage og det kan blive til mange SMS i løbet af dagen med kage billeder og nye ting der skal afprøves. Krydser fingre 🙂

 172. Jeg ville tage min fantastiske søster med – vi trænger til en rigtig søsterdag som vi elsker at have. Og billetter til jeres fantastiske event ville lige være sagen

 173. Jeg ville helt klart invitere min mor med! Da jeg har termin d. 12 oktober, ville det være så hyggeligt med en tøse/mor-datter dag, inden det snart ikke muligt mere i meeeeeget lang tid ‍♥️

 174. Jeg vil have min skønne nabo kone med , vi trænger sådan til en kone/tøsetur , også med god kage til

 175. Jeg vil tage min dejlige kollega-veninde Lisbeth med. Hun bor og arbejder i nærheden af København mens jeg holder til i Østjylland. Så en fælles hyggedag “midt imellem” ville være helt fantastisk

  Vi elsker begge at bage til når vi mødes til afdelingsmøder i begge ender af landet. Til stor glæde for både os selv og vores kollegaer

 176. Årh!! Jeg vil SÅ gerne vinde! Jeg troede jeg skulle arbejde, men har i dag fundet ud af at jeg har fri.
  Jeg vil tage min søde skønne veninde med! Vi trænger virkelig til en tøsetur sammen med ren hygge og grin! Hun har været meget igennem på det sidste, så jeg ville elske at kunne give hende denne oplevelse! Og når det nu kun er 15 min. væk arrangementet bliver holdt, er det jo oplagt! Jeg krydser ALT hvad jeg kan og håber vi er nogle af de heldige!!!❤️

 177. Jeg vil have min mor med, da hun elsker jeres produkter og jeg kunne godt tænke mig noget alene tid med hende.

 178. Jeg vil tage min søster Mie med. Hun skal snart starte på sin uddannelse og det ville være perfekt at have en søster-hyggedag inden det går løs

 179. Det var jo lige en konkurrence for min veninde og jeg,
  En hel dag i kagen tegn så det ville vi elske. Og jeg ville elske at overraske hende med en sådan dag – det fortjene hun oven på en hård periode❤️

 180. Det var jo lige en konkurrence for min veninde og jeg,
  En hel dag i kagen tegn så det ville vi elske. Og jeg ville elske at overraske hende med en sådan dag – det fortjene hun oven på en hård periode❤️❤️

 181. Jeg vil invitere min dejlige veninde med, hun kan knap bage en pulverkage, men hun er altid med når “hun” dvs. jeg skal bage til vores gymnastikhold ❤️❤️ En helt fantastisk veninde aften, hun trænger til forkælelse og naturligvis vil jeg vildt gerne deltage i kage konkurrencen !! Så kan det andre se, hvor meget man kan lære på bagekursus ❤️❤️

 182. Jeg ville tage min søde veninde med, vi er begge kæmpe kage fans – min veninde bager og jeg spiser, perfekt fordeling 😉

 183. Det er jo svært at vælge, men tror at jeg ville invitere min mormor med på en hyggelig tur, fordi hun altid er der til at opmuntre og fordi jeg altid må låne hendes køkken til at bage kage i, også selvom de ikke er hjemme

 184. Jeg vil have min fantastiske søster med Det vil jeg da vi elsker at bage sammen, begge elsker lækre produkter og sidst men ikke mindst begge følger dig og dit eventyr Det kunne være den fedeste oplevelse, og vi er så friske på en konkurrence

 185. Jeg vil rigtig gerne invitere min mor med til en hyggelig dag.
  Hun er grunden til at jeg stadig har min søster der blev alvorlig syg og måtte have en ny nyre. Så derfor vil jeg gerne have min mor med og egentlig også min søster.

 186. Jeg vil tage min søster med. Vi trænger til en hel dag sammen, hvor der er kage og skønhed på programmet

 187. Jeg vil mega gerne have min søster med, hvis jeg vandt. Vi er vilde med dig Ditte! Dit dejlige humør på dine instavideoer smitter altid af på os! Grunden til jeg gerne vil have min søster med er, pga hun er en af mine bedste veninder, og selvfølgelig fortjener det, da hun har været igennem en del på det seneste. Og selvom der er meget stress i hendes liv, så har hun altid tid til mig og mine teenage problemer. Et lille plus er at hvis vi vinder så kan hun bage den lækreste kage, da hun elsker at bage. Hun finder især meget inspiration fra dine opskrifter! Og så er jeg jo så heldig, at jeg kan spise kagen efter❤️

  1. TILLYKKE du har vundet !! Jeg har sendt din mailadresse til Raunsborg, og de vil kontakte dig med nogle billetter. 🙂

 188. Jeg kunne rigtig godt tænk mig og inviter min mor med som er rigtig streeset for tiden så tænker det ville være et godt bræk fra værddagen

 189. Jeg vil rigtig gerne have min dejlige kæreste med, her for tiden har vi det rigtig svært, vi går igennem nogle hårde ting.
  Plus min far bor hjemme hos os, og det påvirker os rigtig meget! Ville så gerne have en dag med min kære kæreste..

  PS du er for skøn Ditte! ❤️❤️❤️

 190. Jeg ville tage min gode veninde Lea med. ❤️ Hun er mit et og alt. Min klippe siden børnehaven.. kunne jeg give hende hele verden ville jeg gøre det

 191. Hvis jeg vandt ville jeg tage min mor med på tur Vi er begge fan af Den Store Bagedyst (skriver oftest sammen under programmet), af Raunsborg og af Jim Lyngvild med hans flotte borg – så jeg ville elske at kunne bruge lidt kvalitetstid med min mor på sådan en tur❤❤

 192. Jeg vil invitere min mor med. Vi elsker begge to at bage og så bruger min mor Raunsborg produkter. Så det vil helt klar være en unik gave til hende.

 193. Jeg ville tage min bedste veninde Janie med, da hun lige nu sidder og kæmper med sit speciale, og godt kunne bruge en dag med forkælelse og kage

 194. Jeg vil tage min datter Line Hartvig med, vi har tidligere deltaget på et af dine kage kurser
  Line elsker at lave bage og lave smukke kager

 195. UHHHHHHH
  JEG SKAL DA SÅ MEGET INVITERE MIN VENINDE MED, SOM TRÆNGER TIL ET BREAK MIDT I SKILSMISSE OG RENOVATION AF HUS. VILLE ELSKE AT OVERRASKE HENDE MED EN INVITATION TIL DETTE SKØNNE EVENT :-))

 196. Jeg vil helt vildt gerne invitere min søde veninde med til det skønne event. Vi elsker at stå i køkkenet sammen hvor vi ofte udforsker og af prøver opskifter fra dine bøger. Derfor kunne det være fedt endelig at møde dig og smage dine flotte kager Derudover har min veninde snart fødselsdag (26 år!) Så det ville da være en fantastisk fødselsdagsgave at kunne gi hende

 197. Waow en lækker konkurrence.
  Hvis jeg vinder vil jeg invitere min veninde Pernille med, så kunne vi have en hyggedag /veninde dag uden børn og mænd.

 198. Jeg ville vildt gerne have min skønne kæreste Mathias med. Han er så god til at bage og elsker at blive kage inspireret. Jeg elsker at spise hans kage plus raunsborgs håndcreme uden parfume er super!

 199. Jeg vil tage min veninde Anita med, da hun bor i jylland og jeg bor på sjælland og vi derfor ses alt for lidt. Det kunne være skønt at give hende denne oplevelsesdag.

 200. Ville være mega fedt at vinde billetter til arrangementet, så jeg kunne tage min mor med, så hun kunne blive forkælet lidt.
  En rigtig mor/datter hyggetur.

 201. Jeg vil så gerne invitere min skønne mor med afsted. Hun elsker Raunsborg og jeg elsker dine opskrifter og dig så hvilket bedere arrangement.
  Jeg krydser mine fingre for dette

 202. Ville tage min kærer søster med det er ofte os der os bager sammen. Vi har overvejet at tage afsted til din sommeravent men da jeg mistede min job i starte af sommer, er pengene små.

 203. Hold nu op, det ville være fantastisk og vinde den oplevelse. Bruger selv de skønne produkter, elsker kage og er så imponeret af de bygninger Jim har bygget. Ville tage min søde mor med da hun fortjener og komme lidt ud se lidt. Så håber jeg kan dele det med hende

  1. TILLYKKE du har vundet !! Jeg har sendt din mailadresse til Raunsborg, og de vil kontakte dig med nogle billetter. 🙂

 204. Jeg vil super gerne invitere min kære mor med, da vi elsker at lave kager sammen, men vi kunne godt bruge nogen tips og tricks! Håber på at kunne give hende glæden ved dette

 205. Jeg ville helt klar tage min veninde og svigerinde Regine med. Vi har ikke set hinanden i 6 uger på grund af rejser og ferie. Vi elsker begge at bage og vores store inspiration kommer fra dig. Derfor ville sådan en hyggelig dag være helt i toppen.

 206. Jeg vil tage min mor med! Hun har lært mig rigtig meget angående bagning, så det kunne være SÅ hyggeligt at have en dejlig dag med tips og tricks.
  Krydser alle mine fingre

 207. Jeg vil tage min barndomsveninde/bedsteveninden Julie med. Vi elsker begge kage og trænger til lidt mere kvalitetstid sammen, så dette ville være den perfekte mulighed.

 208. Hvis jeg vinder, vil jeg helt klart tage min veninde Trine med, da vi begge elsker både kager og skønhed. Jeg har altid drømt om at komme en tur på Raunsborg – virkelig et vildt sted. Og så er jeg opvokset på Fyn – dejligt og hyggeligt med en lille smuttur med lækre oplevelser sammen med jer 🙂 Jeg krydser fingre ❤

 209. Jeg vil elske at få lov til at vinde denne konkurrence, fordi jeg selv er en lille bage mus. Jeg finder så mange gode inspirationer hos dig og dine opskrifter.
  Jeg vil tage min mand med, da han er den som hjælper mig med at spise mine kager op

 210. Hvis jeg vinder vil jeg invitere min datter eller min niece. Min datter fordi hun fortjener det og min niece fordi vi ofte hygger sammen en hel dag hvor vi bager. Og øv hvis jeg havde tid så havde jeg tilmeldt mig konkurrencen. Jeg har allerede hovedet fyldt med ideer til kage og sammensætning af nordiske smage. Men skal passe mit baby barnebarn lørdag, så der bliver ikke tid til at bage

 211. Jeg ville elske og komme med til dette arrangement.. Jeg elsker og bage og lave kager, tiden er dog ikke altid til så meget som jeg gerne ville.. Men ville elske og komme ud og få en helt fantastisk dag med min mor, og se og hører en masse om Raunsborgs produkter ❤️

 212. Jeg ville tage min søster med, da hun fortjener at komme ud, uden børn og få en tøse tur

 213. Hvis jeg er heldig vil jeg tage min mor med og jeg vil elske at deltage i kagekonkurrencen

 214. Det kunne være fedt at komme, der hen med min mor og hygge mig da jeg snart skal på efterskole. Og ikke kommer til at være særlig meget hjemme.

 215. Jeg vil invitere min søster med som altid støtter mig i mine kageprojekter og bare fortjener en kanon oplevelse ☺️

 216. Jeg vil elske at glæde min mor med en rigtig hyggelig mor-datter tur. Vi elsker begge to at bage, og vi har begge to før deltaget på dine lærerige kagekurser hos Miele. Derudover kunne jeg godt tænke mig at blive inspireret til nye hudplejeprodukter, hvilket også gælder for min mor. Alt i alt vil dette arrangement bare være en super fed oplevelse 🙂

  Krydser fingre.

 217. Vil tage min søster med, da hun trænger til noget hygge og jeg selv elsker at stå og bage kage!

 218. Jeg vil så gerne tage min Mutti med fordi hun altid hjælper mig med alle mine vilde kageprojekter 🙂

 219. Min mor. Det er sjældent vi får kvalitetstid sammen da vi har meget forskellige interesser, men det her kunne lige være sagen!

 220. Min mor. Det er sjældent vi får kvalitetstid sammen, DS vi har meget forskellige interesser, så det her kunne lige være sagen!

 221. Jeg ville helt sikkert tage min kusine med.. ved hun er stor fan af raunsborgs produkter og jeg har fulgt dig siden du var med i kage dysten og synes du er for vild.. ❤️ kunne så godt tænke mig at møde dig. Og blive inspireret til at komme igang med at lave nogle af alle dine fine kager..

  Også en tur til Fyn og opleve alt de ting på en dag ville være fantastisk..

 222. Min mor. Vi har meget forskellige interesser, så vi får sjældent kvalitetstid sammen, så det her ville lige være sagen.

 223. Jeg vil invitere min svigerinde, som blev mor for 8 måneder siden og virkelig godt kunne trænge til noget lækkert og komme lidt væk fra mad på tøjet og lorte bleer hverdagen

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.