Nemmere hverdag med måltidskasser

Reklame for COOPmad

Vi har de sidste 14 dage testet COOPmad måltidkasser og jeg må bare sige, at det er en kæmpe hjælp i en travl hverdag. Det der med, at andre har tænkt madtankerne for én, når maden skal laves i ulvetimen. Det hele er planlagt og det hele er leveret til døren – det holder!

Måske jeg lige skal nævne, at det som er vanvittig lækkert ved at handle måltidskasserne hos COOP.dk MAD er, at du også kan shoppe andre dagligvarer hjem samtidig med dine måltidskasser. Vi har således planlagt hele ugen (måltidskasser i 4 dage) og de øvrige 3 dage inkl. morgenmad, frugt og madpakketing på få klik. Vi har de sidste 14 dage bestilt måltidskasser og handlet ind til resten af ugen på coopmad.dk

COOP måltidskasser

Hos Coop.dk MAD kan du vælge imellem 4 måltidskasser. Du kan vælge

  1. Den populære
  2. Den børnevenlige
  3. Den nysgerrige
  4. Den grønne

Den første uge valgte vi “Den børnevenlige”, og anden uge valgte vi “Den nysgerrige”. Vi har valgt mad til 4 personer i 4 dage. Du kan sagtens vælge noget andet. Det er op til dig.

Det vi synes er godt ved måltidskasser er ikke kun, at andre har tænkt maden for os, men også at vi kan få lidt ny inspiration til vores traditionelle retter”, samt vi undgår madspild. I hvert fald en smule. Da vi ikke får 1 liter mælk, men får den mængde mælk”, vi skal bruge samt den mængde ost, æg og grønt vi skal bruge. Det kan jeg personligt rigtig godt li´ved måltidskasserne.

BONUSINFO: Har du en holdning til, at alt du spiser skal være økologisk, så har alle måltidskasser den lille ekstra ting, at du kan klikke af, at du ønsker dine varer økologiske. (De fleste varer i kassen er økologiske, men ønsker man næsten alle varer økologiske kan dette godt lade sig gøre mod en lille ekstra betaling).

Dagligvarer og måltidkasser på samme site

Helt unikt for Coop.dk MAD kan du bestille dine dagligevarer samtidig med, du bestiller din måltidskasse. Det synes jeg er en kæmpe fordel – det er så dejligt det hele bliver leveret lige til døren!

Gave og rabatkode

Jeg har fået lov at forkæle jer med en lille rabatkode samt en fin gave, til alle jer, som skulle have lyst og mod på at kaste jer ud i Coop.dk MADs måltidskasser. Rabatkoden gælder både nye og gamle kunder.

Coop.dk MAD giver alle nye måltidskassekunder med abonnement en fin velkomstgave ved køb af en valgfri måltidskasse i hele august måned (udløb 31.08.2018). Derudover får du får kr. 50,00 i rabat ved din første måltidskasse eller ved køb af andre dagligvarer (også selvom du er gammel kunde). Brug rabatkoden “DITTE50” og få kr 50,00 i rabat samt en fin gave. Rabatkoden med kr 50,00 glæder helt frem til 31.10.2018 ved dit første køb.

Vores mening…..

Der er ingen tvivl om, vi er KÆMPE fan af måltidskasserne og indkøb af dagligvarer samme sted! Det er altid forfriskende at prøve noget nyt og blive inspireret til at spise noget andet.

Børnene har været glade for måltidskasserne og har kunne spise med på det hele. Vi har ikke lavet lidt ved siden af, hvilket har været dejligt. Ej heller ved “den nysgerrige”.

Hvis jeg må komme med et lille ønske, ville jeg ønske retterne nogle af dagene var noget lettere at gå til, eller var en smule mere forberedt for os. Fx. den dag, hvor vi fik frikadeller, kunne farsen godt være rørt for os på forhånd. Vi har derfor valgt at kigge på dagene, og se hvor lang tid, det tager at lave retterne og lige vurdere, hvad der passer til vores uge.

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.